Karakartal Forum Haberler Beşiktaş'tan Haberler SERDAR ADALININ EN SON RÖPORTAJI
SERDAR ADALININ EN SON RÖPORTAJI
SHİNJİ KAGAWA
SERDAR ADALININ EN SON RÖPORTAJI
6
112
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
SHİNJİ KAGAWA Süper Mod.
Süper Moderatör
  • Rep: 3
Serdal Adalı: "Eksik olduğumuz noktalar öncelik. O noktalarda parayla pulla sınırımız yok. En iyisi neyse alıp geleceğiz. Alıp da bu seneyi geçirelim düşüncemiz yok. Santrfor, defansif orta saha ve sol açıkta çok iyi transferler yapmayı planlıyoruz."
Ek: Serdar adalının 2. Santrafor için 10m euro ayırdım dedikten sonra bu bir çelişki değil midir cevaplarınızı bekliyorum
nisatd90 Kartaliçe
Kartaliçe
  • Rep: 0
(06-05-2025, 02:15 PM)SHİNJİ KAGAWA demiş ki:
Serdal Adalı: "Eksik olduğumuz noktalar öncelik. O noktalarda parayla pulla sınırımız yok. En iyisi neyse alıp geleceğiz. Alıp da bu seneyi geçirelim düşüncemiz yok. Santrfor, defansif orta saha ve sol açıkta çok iyi transferler yapmayı planlıyoruz."
Ek: Serdar adalının 2. Santrafor için 10m euro ayırdım dedikten sonra bu bir çelişki değil midir cevaplarınızı bekliyorum

beşiktaşın para pulla sınırı olmaması gibi bi şeyin çok imkanı yok çünkü beşiktaş öyle bi takım değil bence suan taraftarın ici rahat olsun diye cabalıyolar kı ilk dedigiyle kesınlıkle celıskıdır bu muhtemelen basarılı ucuz bı santrafor alır gecer tabı bulabılırse
void2951
Moderatör
  • Rep: 1
Santrafora 10m ayırdım söylemini nerden duydunuz? Muhabirler o kadar sacma haberler giriyor ki
SHİNJİ KAGAWA Süper Mod.
Süper Moderatör
  • Rep: 3
Kendisinin bizzat ağzından söylemi bulunmaktadır 10m euro ayıra biliriz diye
Serdar adalının Genç yetenekler elde edinmeye çalıştığını hepimiz biliyoruz bi yandan da yıldız olmayan ama iş gören transfer yapmak istediğinide biliyoruz kendisi vizyon sahibi bir başkan Bir çok yıldızı getirmiştir ama bu son konuşması bir çelişkidir.
furkangn7 Süper Mod.
Süper Moderatör
  • Rep: 9
(06-06-2025, 03:57 PM)SHİNJİ KAGAWA demiş ki: Kendisinin bizzat ağzından söylemi bulunmaktadır 10m euro ayıra biliriz diye
Serdar adalının Genç yetenekler elde edinmeye çalıştığını hepimiz biliyoruz bi yandan da yıldız olmayan ama iş gören transfer yapmak istediğinide biliyoruz kendisi vizyon sahibi bir başkan Bir çok yıldızı getirmiştir ama bu son konuşması bir çelişkidir.
bizzat ağzından 10m ayırdım demedi bu hatalı bir söylem fakat şöyle dedi. forvet için para sınırı yok en babası kimse gidip alcam dedi.
Seninle,başlıyor,bitiyor her günüm 
Siyahına mahkumum Beyazına sürgünüm
[Resim: 600x200]
Şerefli Şampiyon Kurucu
Kurucu
  • Rep: 15
(06-06-2025, 04:01 PM)furkangn7 demiş ki:
(06-06-2025, 03:57 PM)SHİNJİ KAGAWA demiş ki: Kendisinin bizzat ağzından söylemi bulunmaktadır 10m euro ayıra biliriz diye
bizzat ağzından 10m ayırdım demedi bu hatalı bir söylem fakat şöyle dedi. forvet için para sınırı yok en babası kimse gidip alcam dedi.

Para pul sıkıntımız yok deyip, sezon sonu "İmmobile'yi göndermek istedik gitmedi"ye dönmez umarım.
[Resim: fkfivom.png]

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler.”
furkangn7 Süper Mod.
Süper Moderatör
  • Rep: 9
(06-06-2025, 04:13 PM)Şerefli Şampiyon demiş ki:
(06-06-2025, 04:01 PM)furkangn7 demiş ki:

Para pul sıkıntımız yok deyip, sezon sonu "İmmobile'yi göndermek istedik gitmedi"ye dönmez umarım.

öyle olursa kasımda baybay
Seninle,başlıyor,bitiyor her günüm 
Siyahına mahkumum Beyazına sürgünüm
[Resim: 600x200]

Foruma Git: