Karakartal Forum Analizler Maç Analizleri ? Beşiktaş Fibabanka - Anadolu Efes | Yarı Final 2. Maç Sonu Analizi
? Beşiktaş Fibabanka - Anadolu Efes | Yarı Final 2. Maç Sonu Analizi
GhostEagle
? Beşiktaş Fibabanka - Anadolu Efes | Yarı Final 2. Maç Sonu Analizi
4
86
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
GhostEagle
Üye
  • Rep: 2
Serinin 2. Maçında ilk maça gore savunmayi daha sert yapmamız  1. Ceyrekte needham' ın  larkin i savunmasiyla çok iyi başladık  1. Maçın sonunda analizde  3 sayilik atislarda yüzdemizi arttırırsak daha iyi olacagimizi söylemiştim  2. Maçta  Berk in full isabet oraniyla oynamasi yiğit in de isabet oraninin yüksek olmasi ayriyeten 1. Maçta isabet orani az olan Jonah ın  isabet oranını yükseltmesi efes in 3. Ceyrekte maci salmasina neden oldu 1. Maca gore 2. Macta cogunlukla 3 sayilik atislara yonelmemiz ve bunlarda isabeti bulmamiz bize maci kazandirdi diyebilirim  3. Ve 4. Maclar efesin ev sahipliginde oynanacak biz bu macta boyle bi üstünlükle  kazanmamiz  bize moral olacaktir lakin efesin ev sahibi avantaji  3. Macin biraz daha zor olacağını gösteriyo ama savunmayı iyi yapıp 3 sayilik atışlardada isabeti bulursak yine alacagumiza inaniyorum sizin yorumlarinizida bekliyorum bir sonraki analizde görüşmek üzere

Yazmayi unuttum 97 ye kadar gelip orda birakmak olmadi bence maci izleyen herkes'in icinden geçmiştir onu 100 yapip oyle biraksaydik daha iyi olurdu diye düşünüyorum
Şerefli Şampiyon Kurucu
Kurucu
  • Rep: 15
[Resim: r6v0mv9.png]
[Resim: fkfivom.png]

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler.”
furkangn7 Süper Mod.
Süper Moderatör
  • Rep: 9
Deplasmanda 2 maçımız kaldı en az 1 ini kazanmamız lazım 5.maça uzatmak için. Çok zor ama imkansız değil. Adamları deplasmanda en son 2018 de yenmişiz
Seninle,başlıyor,bitiyor her günüm 
Siyahına mahkumum Beyazına sürgünüm
[Resim: 600x200]
GhostEagle
Üye
  • Rep: 2
(06-08-2025, 07:52 PM)furkangn7 demiş ki: Deplasmanda 2 maçımız kaldı en az 1 ini kazanmamız lazım 5.maça uzatmak için. Çok zor ama imkansız değil. Adamları deplasmanda en son 2018 de yenmişiz
 2020 de yendik  diye hatırlıyorum ama savunmayi iyi yapip isabet oranimiz artarsa kazaniriz savunmayi iyi yapmamiz lazim ama kesinlikle
furkangn7 Süper Mod.
Süper Moderatör
  • Rep: 9
(06-08-2025, 07:56 PM)GhostEagle demiş ki:
(06-08-2025, 07:52 PM)furkangn7 demiş ki: Deplasmanda 2 maçımız kaldı en az 1 ini kazanmamız lazım 5.maça uzatmak için. Çok zor ama imkansız değil. Adamları deplasmanda en son 2018 de yenmişiz
 2020 de yendik  diye hatırlıyorum ama savunmayi iyi yapip isabet oranimiz artarsa kazaniriz savunmayi iyi yapmamiz lazim ama kesinlikle
Çok pardon gözden kaçırmışım. Evet doğru en son 2020 de yenmişiz deplasmanda. Larkin çok sıkıntılı bide bryant o ikisini tutarsak isabet oranımız yüksek olursa kazanırız
Seninle,başlıyor,bitiyor her günüm 
Siyahına mahkumum Beyazına sürgünüm
[Resim: 600x200]

Foruma Git: