![]() |
? Beşiktaş Fibabanka - Anadolu Efes | Yarı Final 2. Maç Sonu Analizi - Yazdırılabilir Sürüm +- Karakartal Forum (https://www.karakartalforum.com.tr) +-- Forum: Analizler (https://www.karakartalforum.com.tr/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Maç Analizleri (https://www.karakartalforum.com.tr/forumdisplay.php?fid=29) +--- Konu: ? Beşiktaş Fibabanka - Anadolu Efes | Yarı Final 2. Maç Sonu Analizi (/showthread.php?tid=230) |
? Beşiktaş Fibabanka - Anadolu Efes | Yarı Final 2. Maç Sonu Analizi - GhostEagle - 06-08-2025 Serinin 2. Maçında ilk maça gore savunmayi daha sert yapmamız 1. Ceyrekte needham' ın larkin i savunmasiyla çok iyi başladık 1. Maçın sonunda analizde 3 sayilik atislarda yüzdemizi arttırırsak daha iyi olacagimizi söylemiştim 2. Maçta Berk in full isabet oraniyla oynamasi yiğit in de isabet oraninin yüksek olmasi ayriyeten 1. Maçta isabet orani az olan Jonah ın isabet oranını yükseltmesi efes in 3. Ceyrekte maci salmasina neden oldu 1. Maca gore 2. Macta cogunlukla 3 sayilik atislara yonelmemiz ve bunlarda isabeti bulmamiz bize maci kazandirdi diyebilirim 3. Ve 4. Maclar efesin ev sahipliginde oynanacak biz bu macta boyle bi üstünlükle kazanmamiz bize moral olacaktir lakin efesin ev sahibi avantaji 3. Macin biraz daha zor olacağını gösteriyo ama savunmayı iyi yapıp 3 sayilik atışlardada isabeti bulursak yine alacagumiza inaniyorum sizin yorumlarinizida bekliyorum bir sonraki analizde görüşmek üzere Yazmayi unuttum 97 ye kadar gelip orda birakmak olmadi bence maci izleyen herkes'in icinden geçmiştir onu 100 yapip oyle biraksaydik daha iyi olurdu diye düşünüyorum Cvp: ? Beşiktaş Fibabanka - Anadolu Efes | Yarı Final 2. Maç Sonu Analizi - Şerefli Şampiyon - 06-08-2025 ![]() Cvp: ? Beşiktaş Fibabanka - Anadolu Efes | Yarı Final 2. Maç Sonu Analizi - furkangn7 - 06-08-2025 Deplasmanda 2 maçımız kaldı en az 1 ini kazanmamız lazım 5.maça uzatmak için. Çok zor ama imkansız değil. Adamları deplasmanda en son 2018 de yenmişiz RE: Cvp: ? Beşiktaş Fibabanka - Anadolu Efes | Yarı Final 2. Maç Sonu Analizi - GhostEagle - 06-08-2025 (06-08-2025, 07:52 PM)furkangn7 demiş ki: Deplasmanda 2 maçımız kaldı en az 1 ini kazanmamız lazım 5.maça uzatmak için. Çok zor ama imkansız değil. Adamları deplasmanda en son 2018 de yenmişiz2020 de yendik diye hatırlıyorum ama savunmayi iyi yapip isabet oranimiz artarsa kazaniriz savunmayi iyi yapmamiz lazim ama kesinlikle RE: Cvp: ? Beşiktaş Fibabanka - Anadolu Efes | Yarı Final 2. Maç Sonu Analizi - furkangn7 - 06-08-2025 (06-08-2025, 07:56 PM)GhostEagle demiş ki:Çok pardon gözden kaçırmışım. Evet doğru en son 2020 de yenmişiz deplasmanda. Larkin çok sıkıntılı bide bryant o ikisini tutarsak isabet oranımız yüksek olursa kazanırız(06-08-2025, 07:52 PM)furkangn7 demiş ki: Deplasmanda 2 maçımız kaldı en az 1 ini kazanmamız lazım 5.maça uzatmak için. Çok zor ama imkansız değil. Adamları deplasmanda en son 2018 de yenmişiz2020 de yendik diye hatırlıyorum ama savunmayi iyi yapip isabet oranimiz artarsa kazaniriz savunmayi iyi yapmamiz lazim ama kesinlikle |