Karakartal Forum Haberler Beşiktaş'tan Haberler Rüzgâr Nereye Esse Oraya!
Rüzgâr Nereye Esse Oraya!
Kara Analiz
Rüzgâr Nereye Esse Oraya!
1
89
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
Kara Analiz Süper Mod.
Süper Moderatör
  • Rep: 10
Serdal Adalı iki hafta önce sosyal medyada yerden yere vuruluyordu. “Bu adamdan bir şey olmaz, vizyonsuz, başarısız” diyen herkes sahadaydı. Ne oldu? Tammy Abraham ve Jurasek geldi, gündeme isimler düşmeye başladı, şimdi aynı tayfa “Adam işini biliyor”, “Kurtarıcı” yazmaya başladı.
Cidden mi?

Ben bu kulüpteki yöneticilerin eleştirilmesini anlarım, haklı bulurum. Ama bu kadar kolay fikir değiştiren, bugün sövdüğünü yarın öven bir kafa yapısına tahammül edemem. Bu bir fikir değil; bu rüzgâr nereden eserse oraya eğilmek.

Ben Serdal Adalı’ya güvenen birisiyim çünkü Beşiktaş’ı içten hisseden bir adam olduğunu biliyorum. Bugün yaptığı transferle değil, karakteriyle güven veriyor.

Bu kulübe en büyük zararı rakipler değil, kendi taraftarı kılığına girmiş ezberci kalabalıklar veriyor. Futboldan anlamadan, algı yönetiminden beslenen, herkesin aklını karıştıran o grup.

Ama biz ne yaparsak yapalım, onlar bir gün “Adalı baba” yazar, ertesi gün “istifa” diye bağırır.

Son söz: Bu yazı Serdal Adalı’yı eleştirme hakkını hedef almıyor. Herkesin fikri olur. Ama bir gün “kral” deyip, ertesi gün “kral çıplakmış” demek, fikir değil- rüzgarın estiği yere eğilmektir.
"Siyahsa karanlığım, beyazsa öfkemdir. Adı Beşiktaş!"
Şerefli Şampiyon Kurucu
Kurucu
  • Rep: 22
X'teki troller hep.
[Resim: fkfivom.png]

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler.”

Foruma Git: