Ben Serdar başkanı pek anlayabilmiş değilim sağı solu belli olmayan biri gibi geliyor bana bonservis bedeli ödemeden osayi gibi bir oyuncuya 2.5 m Euro para veremeyip bizim paramız yok diyen başkandan shick gibi veya sorlörth gibi transferleri asla yapamaz gibi geliyor bana vizyon vizyon diyor aklınızın ucundan gecemiyeceği transferler yaparım diyor 2.5 Euro para veremiyor. GS sane çekiyor FB önüne geleni alıyor bize gelince köşede yemek verilmeyen bebekler gibi masum masum izliyoruz
Başkanın Transfer Politikası
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):2 Ziyaretçi
(06-11-2025, 10:18 PM)Rafarejma27 demiş ki: Ben Serdar başkanı pek anlayabilmiş değilim sağı solu belli olmayan biri gibi geliyor bana bonservis bedeli ödemeden osayi gibi bir oyuncuya 2.5 m Euro para veremeyip bizim paramız yok diyen başkandan shick gibi veya sorlörth gibi transferleri asla yapamaz gibi geliyor bana vizyon vizyon diyor aklınızın ucundan gecemiyeceği transferler yaparım diyor 2.5 Euro para veremiyor. GS sane çekiyor FB önüne geleni alıyor bize gelince köşede yemek verilmeyen bebekler gibi masum masum izliyoruzZaten Bugün Attığım Bi Post Vardı Bazı Kaynaklar Yıldız Transfer Olmayacağını Dile Getiriyordu. İnşallah Herkesi Yanıltacak Yıldız Transferler Yapar.
(06-11-2025, 10:18 PM)Rafarejma27 demiş ki: Ben Serdar başkanı pek anlayabilmiş değilim sağı solu belli olmayan biri gibi geliyor bana bonservis bedeli ödemeden osayi gibi bir oyuncuya 2.5 m Euro para veremeyip bizim paramız yok diyen başkandan shick gibi veya sorlörth gibi transferleri asla yapamaz gibi geliyor bana vizyon vizyon diyor aklınızın ucundan gecemiyeceği transferler yaparım diyor 2.5 Euro para veremiyor. GS sane çekiyor FB önüne geleni alıyor bize gelince köşede yemek verilmeyen bebekler gibi masum masum izliyoruz
Başkan ne derdini, ne projelerini, ne de yapacaklarını düzgün anlatamıyor. Aratın hitabet yeteneği ne kadar iyiyse, Adalı'nın o kadar kötü.
Arat övmek için söylemiyorum.
![[Resim: fkfivom.png]](https://i.hizliresim.com/fkfivom.png)
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler.”
(06-11-2025, 10:23 PM)Şerefli Şampiyon demiş ki:Adalı Laf Yapıyor Hala Bi Girişimde Bulunmadı (Yıldız Transfer Olarak) Evet Schick Adı Geçiyor Ama gs'nin sane haberi çıkınca galatasaray hızlandı bitirdi serdal başkan sadece laf yapıp lafını dolduramıyor(06-11-2025, 10:18 PM)Rafarejma27 demiş ki: Ben Serdar başkanı pek anlayabilmiş değilim sağı solu belli olmayan biri gibi geliyor bana bonservis bedeli ödemeden osayi gibi bir oyuncuya 2.5 m Euro para veremeyip bizim paramız yok diyen başkandan shick gibi veya sorlörth gibi transferleri asla yapamaz gibi geliyor bana vizyon vizyon diyor aklınızın ucundan gecemiyeceği transferler yaparım diyor 2.5 Euro para veremiyor. GS sane çekiyor FB önüne geleni alıyor bize gelince köşede yemek verilmeyen bebekler gibi masum masum izliyoruz
Başkan ne derdini, ne projelerini, ne de yapacaklarını düzgün anlatamıyor. Aratın hitabet yeteneği ne kadar iyiyse, Adalı'nın o kadar kötü.
Arat övmek için söylemiyorum.

Herkesin başkanı zengin olur konuşmasını bilir yapıcam derse illaki yapar ( Ali Koç hariç ) gel bide bizim başkana bak alzaymır olduğunu düşüncem bu gidişle
(06-11-2025, 10:23 PM)Yuvadan Haber demiş ki:Umarım öyle olur(06-11-2025, 10:18 PM)Rafarejma27 demiş ki: Ben Serdar başkanı pek anlayabilmiş değilim sağı solu belli olmayan biri gibi geliyor bana bonservis bedeli ödemeden osayi gibi bir oyuncuya 2.5 m Euro para veremeyip bizim paramız yok diyen başkandan shick gibi veya sorlörth gibi transferleri asla yapamaz gibi geliyor bana vizyon vizyon diyor aklınızın ucundan gecemiyeceği transferler yaparım diyor 2.5 Euro para veremiyor. GS sane çekiyor FB önüne geleni alıyor bize gelince köşede yemek verilmeyen bebekler gibi masum masum izliyoruzZaten Bugün Attığım Bi Post Vardı Bazı Kaynaklar Yıldız Transfer Olmayacağını Dile Getiriyordu. İnşallah Herkesi Yanıltacak Yıldız Transferler Yapar.

Başkan umarım gerçekten sağlam bir yıldız ındırır çünkü adamlar sane transferıyle psikolojik üstünlüğü aldı .adalı umarım göz boyamalık transfer yapmaz göz boyamaktan kastım mesela tadiçi fenere kaptırdıktan sonra anç sırf üst düzey takımda oynuyo diye rebiçi almıştı.milan taraftarı adamın varlığını bilmiyordu büyük ihtimal.umarım yine bütün çöpleri toplamayıp sağlam bir transfer dönemi geçiririz

(06-12-2025, 06:10 AM)Syrox0875 demiş ki: Başkan umarım gerçekten sağlam bir yıldız ındırır çünkü adamlar sane transferıyle psikolojik üstünlüğü aldı .adalı umarım göz boyamalık transfer yapmaz göz boyamaktan kastım mesela tadiçi fenere kaptırdıktan sonra anç sırf üst düzey takımda oynuyo diye rebiçi almıştı.milan taraftarı adamın varlığını bilmiyordu büyük ihtimal.umarım yine bütün çöpleri toplamayıp sağlam bir transfer dönemi geçiririzHocam bende size katılıyorum büyük takımların çer çöplerihe göz dikmemeliyiz union sg de promise var inanilmaz oyuncu ucuyo kacıyo her şartta gölünü atıyo ona teklif yapmışız umarım kabul eder