Karakartal Forum Haberler Beşiktaş'tan Haberler Rıdvan Yılmaz İstanbulda | İlk Sözleri
Rıdvan Yılmaz İstanbulda | İlk Sözleri
furkangn7
Rıdvan Yılmaz İstanbulda | İlk Sözleri
0
107
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
furkangn7 Admin
Admin
  • Rep: 12
Gelişimini Beşiktaş Futbol Akademisi’nde tamamlayan, 2020-21 sezonunda kazandığımız Süper Lig ve Türkiye Kupası ile 2021-22 sezonu başında kazandığımız Süper Kupa şampiyonluklarında pay sahibi olan, 2022-23 sezonundan bu yana da ülkemizi ve Beşiktaşımızı İskoçya’da en iyi şekilde temsil eden milli futbolcu Rıdvan Yılmaz, transfer görüşmesini sürdürmek ve sağlık kontrolünden geçmek üzere İstanbul’a geldi.

Rıdvan Yılmaz’ı İstanbul Havalimanı’nda Yönetim Kurulu Üyemiz İbrahim Şafak Sağlam karşıladı.

Yılmaz, havalimanında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Çok mutluyum. Yuvama dönüyorum. Bir an önce başlamak istiyorum. Yeniden Beşiktaş forması giymek için sabırsızlanıyorum. Üç yıldan beri buradan uzaktayım ama Beşiktaş’ı takip ediyorum. Camiamızı ve taraftarlarımızı ayağa kaldırmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.”

[Resim: ridvan-yilmaz-istanbulda_980.jpg][Resim: ridvan-yilmaz-istanbulda_980_000001.jpg][Resim: ridvan-yilmaz-istanbulda_980_000002.jpg]

Foruma Git: