Karakartal Forum Haberler Beşiktaş'tan Haberler Simon Banza Menajerler Tarafından Önerildi
Simon Banza Menajerler Tarafından Önerildi
void2951
Simon Banza Menajerler Tarafından Önerildi
3
46
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
void2951
Moderatör
  • Rep: 1
Bu sene Trabzonsporda kiralık olarak forma giyen Bragalı forvet Simon Banza, menajerleri tarafından Beşiktaş'a önerildi. Beşiktaş tarafı daha iyi isimler düşündüklerini söylerek oyuncuyu reddetti. 
Gelse etkili olurdu bence ya benim sevdiğim bir oyuncu
Şerefli Şampiyon Kurucu
Kurucu
  • Rep: 15
Valla Banza gelsin diye meraklı değilim. Ama gidip Banza almayıp, kötü oyuncu alırlarsa Banza niye almadın diye çok tepki olur diye düşünüyorum. Veya ne bileyim Weghorst veya Wind niye almadınız gibi. Santrfor kesinlikle çok çok önemli. Tek başına bile çok fark yaratır. Örnek Burak Yılmaz, Gomez, Aboubakar, maalesef Osimhen..
[Resim: fkfivom.png]

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler.”
furkangn7 Süper Mod.
Süper Moderatör
  • Rep: 9
(06-03-2025, 05:13 PM)Şerefli Şampiyon demiş ki: Valla Banza gelsin diye meraklı değilim. Ama gidip Banza almayıp, kötü oyuncu alırlarsa Banza niye almadın diye çok tepki olur diye düşünüyorum. Veya ne bileyim Weghorst veya Wind niye almadınız gibi. Santrfor kesinlikle çok çok önemli. Tek başına bile çok fark yaratır. Örnek Burak Yılmaz, Gomez, Aboubakar, maalesef Osimhen..
Banza çok içime sinen biri değil ama gidip beto veya jonas wind alırsak arkasına ikinci yedek olarak banza veya weghorst çok iyi olur. tabi bu senaryo immobilenin gittiği senaryo. fiorantina ilgileniyomuş immobile ile
Seninle,başlıyor,bitiyor her günüm 
Siyahına mahkumum Beyazına sürgünüm
[Resim: 600x200]
Şerefli Şampiyon Kurucu
Kurucu
  • Rep: 15
(06-03-2025, 05:18 PM)furkangn7 demiş ki:
(06-03-2025, 05:13 PM)Şerefli Şampiyon demiş ki: Valla Banza gelsin diye meraklı değilim. Ama gidip Banza almayıp, kötü oyuncu alırlarsa Banza niye almadın diye çok tepki olur diye düşünüyorum. Veya ne bileyim Weghorst veya Wind niye almadınız gibi. Santrfor kesinlikle çok çok önemli. Tek başına bile çok fark yaratır. Örnek Burak Yılmaz, Gomez, Aboubakar, maalesef Osimhen..
Banza çok içime sinen biri değil ama gidip beto veya jonas wind alırsak arkasına ikinci yedek olarak banza veya weghorst çok iyi olur. tabi bu senaryo immobilenin gittiği senaryo. fiorantina ilgileniyomuş immobile ile

Fiorentina maaşının hepsini verir mi o da muamma. Valla ne kadarını karşılarsa iyi. Ayrıca bonservissiz verecez maaşını da versinler bence ya.
[Resim: fkfivom.png]

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler.”

Foruma Git: