Arkadaşlar Manchester United gecen liste attı sözleşmesi biten oyuncular diye göz atayım dedim cok sağlam oyuncular var bence o listeden 1 2 oyuncu kapsak bize göre müthiş olur lindelöf gibi
Manchester United
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
Yapsana bir liste paylaş.
![[Resim: fkfivom.png]](https://i.hizliresim.com/fkfivom.png)
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler.”
(06-11-2025, 10:48 PM)Rafarejma27 demiş ki:(06-11-2025, 10:46 PM)Şerefli Şampiyon demiş ki: Yapsana bir liste paylaş.?Christian Eriksen
?Victor Lindelöf
?Jonny Evans
?Tom Heaton
?Hubert Graczyk
?Jack Kingdon
?Sam Murray
?Tom Myles
?James Nolan
?Tom Wooster
Böyle sağlam bir araştırma yapsan? Başka takımda da böyle şeyler varmı ? Listesine eklemediği, salacağı futbolcular falan. Bunları bir liste yapıp konu açarsan daha güzel olur bence.
![[Resim: fkfivom.png]](https://i.hizliresim.com/fkfivom.png)
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler.”

(06-11-2025, 10:49 PM)Şerefli Şampiyon demiş ki:Yaparım kral yeterki sen iste(06-11-2025, 10:48 PM)Rafarejma27 demiş ki:(06-11-2025, 10:46 PM)Şerefli Şampiyon demiş ki: Yapsana bir liste paylaş.?Christian Eriksen
?Victor Lindelöf
?Jonny Evans
?Tom Heaton
?Hubert Graczyk
?Jack Kingdon
?Sam Murray
?Tom Myles
?James Nolan
?Tom Wooster
Böyle sağlam bir araştırma yapsan? Başka takımda da böyle şeyler varmı ? Listesine eklemediği, salacağı futbolcular falan. Bunları bir liste yapıp konu açarsan daha güzel olur bence.
(06-11-2025, 10:49 PM)Şerefli Şampiyon demiş ki:Ben Bir Liste Yapıyorum Atıcam Birazdan(06-11-2025, 10:48 PM)Rafarejma27 demiş ki:(06-11-2025, 10:46 PM)Şerefli Şampiyon demiş ki: Yapsana bir liste paylaş.?Christian Eriksen
?Victor Lindelöf
?Jonny Evans
?Tom Heaton
?Hubert Graczyk
?Jack Kingdon
?Sam Murray
?Tom Myles
?James Nolan
?Tom Wooster

(06-11-2025, 10:49 PM)Şerefli Şampiyon demiş ki:Yaptım abi bakabilirsin(06-11-2025, 10:48 PM)Rafarejma27 demiş ki:(06-11-2025, 10:46 PM)Şerefli Şampiyon demiş ki: Yapsana bir liste paylaş.?Christian Eriksen
?Victor Lindelöf
?Jonny Evans
?Tom Heaton
?Hubert Graczyk
?Jack Kingdon
?Sam Murray
?Tom Myles
?James Nolan
?Tom Wooster