Karakartal Forum Analizler Yeni Transfer Analizleri Başkanın Transfer Politikası
Başkanın Transfer Politikası
Rafarejma27
Başkanın Transfer Politikası
7
128
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
Rafarejma27
Üye
  • Rep: 0
Ben Serdar başkanı pek anlayabilmiş değilim sağı solu belli olmayan biri gibi geliyor bana bonservis bedeli ödemeden osayi gibi bir oyuncuya 2.5 m Euro para veremeyip bizim paramız yok diyen başkandan shick gibi veya sorlörth gibi  transferleri asla yapamaz gibi geliyor bana vizyon vizyon diyor aklınızın ucundan gecemiyeceği transferler yaparım diyor 2.5 Euro para veremiyor. GS sane çekiyor FB önüne geleni alıyor bize gelince köşede yemek verilmeyen bebekler gibi masum masum izliyoruz
Yuvadan Haber Beşiktaş Habercisi
Beşiktaş Muhabiri
(06-11-2025, 10:18 PM)Rafarejma27 demiş ki: Ben Serdar başkanı pek anlayabilmiş değilim sağı solu belli olmayan biri gibi geliyor bana bonservis bedeli ödemeden osayi gibi bir oyuncuya 2.5 m Euro para veremeyip bizim paramız yok diyen başkandan shick gibi veya sorlörth gibi  transferleri asla yapamaz gibi geliyor bana vizyon vizyon diyor aklınızın ucundan gecemiyeceği transferler yaparım diyor 2.5 Euro para veremiyor. GS sane çekiyor FB önüne geleni alıyor bize gelince köşede yemek verilmeyen bebekler gibi masum masum izliyoruz
Zaten Bugün Attığım Bi Post Vardı Bazı Kaynaklar Yıldız Transfer Olmayacağını Dile Getiriyordu. İnşallah Herkesi Yanıltacak Yıldız Transferler Yapar.
Şerefli Şampiyon Kurucu
Kurucu
  • Rep: 15
(06-11-2025, 10:18 PM)Rafarejma27 demiş ki: Ben Serdar başkanı pek anlayabilmiş değilim sağı solu belli olmayan biri gibi geliyor bana bonservis bedeli ödemeden osayi gibi bir oyuncuya 2.5 m Euro para veremeyip bizim paramız yok diyen başkandan shick gibi veya sorlörth gibi  transferleri asla yapamaz gibi geliyor bana vizyon vizyon diyor aklınızın ucundan gecemiyeceği transferler yaparım diyor 2.5 Euro para veremiyor. GS sane çekiyor FB önüne geleni alıyor bize gelince köşede yemek verilmeyen bebekler gibi masum masum izliyoruz

Başkan ne derdini, ne projelerini, ne de yapacaklarını düzgün anlatamıyor. Aratın hitabet yeteneği ne kadar iyiyse, Adalı'nın o kadar kötü.

Arat övmek için söylemiyorum.
[Resim: fkfivom.png]

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler.”
Beşiktaş Muhabiri
(06-11-2025, 10:23 PM)Şerefli Şampiyon demiş ki:

Başkan ne derdini, ne projelerini, ne de yapacaklarını düzgün anlatamıyor. Aratın hitabet yeteneği ne kadar iyiyse, Adalı'nın o kadar kötü.

Arat övmek için söylemiyorum.
Adalı Laf Yapıyor Hala Bi Girişimde Bulunmadı (Yıldız Transfer Olarak) Evet Schick Adı Geçiyor Ama gs'nin sane haberi çıkınca galatasaray hızlandı bitirdi serdal başkan sadece laf yapıp lafını dolduramıyor
Rafarejma27
Üye
Herkesin başkanı zengin olur konuşmasını bilir yapıcam derse illaki yapar ( Ali Koç hariç ) gel bide bizim başkana bak alzaymır olduğunu düşüncem bu gidişle

(06-11-2025, 10:23 PM)Yuvadan Haber demiş ki:
Zaten Bugün Attığım Bi Post Vardı Bazı Kaynaklar Yıldız Transfer Olmayacağını Dile Getiriyordu. İnşallah Herkesi Yanıltacak Yıldız Transferler Yapar.
Umarım öyle olur
Beşiktaş Muhabiri
(06-11-2025, 10:32 PM)Rafarejma27 demiş ki: Herkesin başkanı zengin olur konuşmasını bilir yapıcam derse illaki yapar ( Ali Koç hariç ) gel bide bizim başkana bak alzaymır olduğunu düşüncem bu gidişle
Sabrın Doruklarındayız Yakında Patlar Volkan Gibi Yıldız İndirmesi lazım En az 1 tane
Syrox0875
Üye
Başkan umarım gerçekten sağlam bir yıldız ındırır çünkü  adamlar sane transferıyle psikolojik  üstünlüğü  aldı .adalı umarım göz boyamalık transfer yapmaz göz boyamaktan kastım mesela tadiçi fenere kaptırdıktan sonra anç sırf üst düzey takımda oynuyo diye rebiçi almıştı.milan taraftarı adamın varlığını bilmiyordu büyük ihtimal.umarım yine bütün çöpleri toplamayıp sağlam bir transfer dönemi geçiririz
Rafarejma27
Üye
(06-12-2025, 06:10 AM)Syrox0875 demiş ki: Başkan umarım gerçekten sağlam bir yıldız ındırır çünkü  adamlar sane transferıyle psikolojik  üstünlüğü  aldı .adalı umarım göz boyamalık transfer yapmaz göz boyamaktan kastım mesela tadiçi fenere kaptırdıktan sonra anç sırf üst düzey takımda oynuyo diye rebiçi almıştı.milan taraftarı adamın varlığını bilmiyordu büyük ihtimal.umarım yine bütün çöpleri toplamayıp sağlam bir transfer dönemi geçiririz
Hocam bende size katılıyorum büyük takımların çer çöplerihe göz dikmemeliyiz union sg de promise var inanilmaz oyuncu ucuyo kacıyo her şartta gölünü atıyo ona teklif yapmışız umarım kabul eder

Foruma Git: