SSAlpahmet
Aslında semihi kiralık vermek gerçekten mantıklı ne kadar süre vercez desek te veremicez. Kendimizi kandırmayalım. Hem 1.santrafor olarak düşünüyorlarmış. Gayet iyi olur onun açısından. Opsiyon olarak ise 20 25 milyon koyabilirsek olabilir. Ama zorunlu olmayacak
ilgoso
Semihin süresi geçti. Keşke zamanında Newcastle'a gönderip o parayı alsaymışız. Şu an o "baba santrafor" için paramız olabilirdi. Ben çünkü Semih'ten artık 90 numara Semih verimi alabileceğimizi düşünmüyorum.
centilmendelgado
Semih şüphesiz elimizdeki en iyi yerlilerden biriydi, ts ye attığı güzel golleri bilirsiniz. Bazıları gio kesti der,bazıları milli takımdaki uğradığı haksızlığq bağlar. Bana kalırsa semih hala çok iyi santrafor, pek formda olmasa da göztepeye attığı vole hala iyi olduğunu gösteriyor, utrecht kadar düşük olmasa da avrupada orta halli bir takıma kiralık vermek hem onu geliştirir hem de avrupada büyük kulüplerin ilgisini çeker. Belki hala aston villa istiyordur
Bu kulübe baktıgımızda ödediği en yüksek bonservis bedeli 5 mil euro yani böyle bişey olması zor gibi eğer olursa serdal adalı için beşiktaş kariyeri biter ama satın alma opsiyonlu olmaz