Karakartal Forum Haberler Beşiktaş'tan Haberler Beşiktaş’ta Olağanüstü Genel Kurul
Beşiktaş’ta Olağanüstü Genel Kurul
furkangn7
Beşiktaş’ta Olağanüstü Genel Kurul
0
30
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
furkangn7 Süper Mod.
Süper Moderatör
  • Rep: 9
Beşiktaş, Yatırımlar İçin Olağanüstü Genel Kurula Gidiyor 
 Beşiktaş Kulübü, taşınmaz projeleri, yeni yatırımlar ve kira sözleşmeleri gibi önemli konularda yönetim kuruluna yetki verilmesi amacıyla olağanüstü genel kurul kararı aldı. Toplantı, 15 Haziran 2025 Cumartesi günü saat 10.30’da ICC İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu’nda gerçekleştirilecek. İlk toplantıda çoğunluk sağlanamaması halinde, ikinci ve son toplantı 22 Haziran Pazar günü aynı saatte ve yerde çoğunluk aranmaksızın yapılacak.

Gündemde Neler Var? 
 Genel kurulun gündeminde, kulübe ait taşınmazlarla ilgili projeler, BJK Plaza’nın kiralanması, Borsa İstanbul’da halka açıklık oranı konusundaki düzenlemeler, yeni gayrimenkul yatırımları ve mevcut kira sözleşmelerinin uzatılması gibi maddeler yer alıyor. Bu başlıklarda yönetim kuruluna yetki verilmesi, genel kurul üyelerinin oyuna sunulacak. 

Finansal Gelecek İçin Stratejik Adım 
 Beşiktaş Kulübü, 2024-2025 sezonu için 8 milyar 578 milyon lira gelir, 10 milyar 516 milyon lira gider öngörerek 1 milyar 937 milyon lira zarar beklediğini açıkladı. Bu bağlamda, taşınmaz projeleri ve yeni yatırımlar, kulübün finansal sürdürülebilirliği açısından büyük önem taşıyor.

Geçmişteki Benzer Adımlar
 Beşiktaş, daha önce de benzer şekilde taşınmaz projeleri ve yatırımlar için genel kurullarda yönetim kuruluna yetki almıştı. Bu tür adımlar, kulübün uzun vadeli finansal planlaması ve sürdürülebilirliği açısından kritik rol oynamaktadır.
Seninle,başlıyor,bitiyor her günüm 
Siyahına mahkumum Beyazına sürgünüm
[Resim: 600x200]

Foruma Git: