Karakartal Forum Analizler Takım Analizleri Uzaktan Şut Zafiyeti
Uzaktan Şut Zafiyeti
Liderrafasilva
Uzaktan Şut Zafiyeti
3
68
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
Liderrafasilva Admin
Admin
  • Rep: 2
[Resim: FBL-EUR-C1-DORTMUND-PSG-1a0f4f03ea627b4c...78a2ca.jpg]

Beşiktaş açısından bu sezon doğru düzgün giden çok bı istatistik yok ama bı istatistik var ki rezalet denebilecek seviyede.

Koskoca Beşiktaş; Süper lig , Avrupa ligi, Türkiye kupası bu üç kulvarda çıktığı maçların toplamında ceza sahası dışından sadece 5 gol atmış.

Ki bu 5 golden biri Chamberlain'in fenere yanlışlıkla attığı biride Masuaku'nun Frankfurt maçında orta açmak isterken attığı gol.

Yani bizim takımımız koskoca sezonda ceza sahası dışından direkt 3 gol atmış denebilir.

Bu durum rezaletten başka birşey değil. Ceza sahasına girmekte zorlanılan maçlarda uzaktan şutlar maç kazandırır hatta uzun periyotta şampiyon yapar .

Ki biz 2 senedir şut becerisi yüksek bir takım olmadığımız için frikikten golümüz bulunmuyor.

Hatırlarsanız şampiyon olduğumuz senelerde uzaktan şut becerisi çok yüksek isimlerle başarıya ulaşmıştık : Ghezzal, Aboubakar  Quaresma, Babel,Talisca,Sosa...

Bizim orta saha veya kanat oyuncularımızın uzak mesafeden de gol atma, şutör becerileri de yüksek olan isimler olmaları lazım .

Umarım transferde bu hususlarada dikkat edilir.
Kara Analiz Süper Mod.
Süper Moderatör
  • Rep: 10
Bu seneki rezaletler say say bitmez, Frikik gollerimizi çok özledim ben... Konudan ayrı Foruma Hoşgeldin.
"Siyahsa karanlığım, beyazsa öfkemdir. Adı Beşiktaş!"
Liderrafasilva Admin
Admin
  • Rep: 2
(06-05-2025, 01:45 PM)Kara Analiz demiş ki: Bu seneki rezaletler say say bitmez, Frikik gollerimizi çok özledim ben... Konudan ayrı Foruma Hoşgeldin.
Hoşbulduk hocam.
Şerefli Şampiyon Kurucu
Kurucu
  • Rep: 15
Şut ve duran toplarda gelişmemiz lazım.
[Resim: fkfivom.png]

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler.”

Foruma Git: