Karakartal Forum Haberler Konu Dışı Haberler ÖNEMLİ DUYURU!
ÖNEMLİ DUYURU!
Kara Analiz
ÖNEMLİ DUYURU!
3
77
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
Kara Analiz Süper Mod.
Süper Moderatör
  • Rep: 10
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar, yeni üyelere de tekrardan hoş geldiniz diyerek izninizle konuya girmek isterim.

Biliyorsunuz, medyada gücü en az olan takım Şanlı Beşiktaş’ımız. Sizin de takdirinizdir ki; bizim, "renkliler" gibi ne medya gücümüz ne de medyada algı yapan ekran trollerimiz var. Renklilerin televizyon kanalları, gazeteleri, algıyı yöneten sözde gazetecileri, köşe yazarları, yorumcuları vs. mevcut.

Beşiktaş’ımızın sosyal medyada bu denli düşük bir grafik çizmesi, beni üzen ve gerçekten kanıma dokunan bir durumdu. Şerefli Şampiyon, biliyorsunuz ki hem Beşiktaşlı insanların haber girebileceği bir haber sitesi hem de şu an burada bulunduğumuz forumu açtı. Forum konusu beni oldukça heyecanlandırdı ve mutlu etti. Sadece Beşiktaşlıların olacağı, mabedimiz olacak bu yerde; istediğimiz gibi konu açıp, saygı ve sevgi çerçevesinde tartışabileceğiz. Bu gerçekten çok güzel bir girişim. Bize de bu Beşiktaş girişimini sonuna kadar desteklemek düşüyor. Bizim bizden başka kimsemiz yok arkadaşlar. Eğer biz bu tür girişimlere sahip çıkmazsak, sosyal medyada azınlık olarak kalırız.

Yeni üyelere küçük bir duyuru yapmak istiyorum:

Arkadaşlar, forumda Beşiktaş ile ilgili ya da Beşiktaş dışı birçok başlık açabileceğiniz alan mevcut. Forum kültüründen gelenler bilir; forumda etkileşime girmek çok keyifli bir şeydir. Aklınızda ne varsa paylaşın: eleştirin, övün, tavsiye verin, analiz yapın… Ama mutlaka konu açın ki aktiflik düşmesin.

Bilgilendirme bu kadardı. Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür eder, hepinize iyi forumlar dilerim.

Aslolan Beşiktaş’tır!
"Siyahsa karanlığım, beyazsa öfkemdir. Adı Beşiktaş!"
furkangn7 Süper Mod.
Süper Moderatör
  • Rep: 9
Beşiktaşım benim biricik sevgilim.
Seninle,başlıyor,bitiyor her günüm 
Siyahına mahkumum Beyazına sürgünüm
[Resim: 600x200]
Şerefli Şampiyon Kurucu
Kurucu
  • Rep: 15
Çok teşekkür ederim. Çok güzel bir yerden değinmişsin. Evet bir çok alan var. Belki çok açılacak yeni alanlar da var. Önerisi olan olursa yazsın yani yaparız.
[Resim: fkfivom.png]

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler.”
furkangn7 Süper Mod.
Süper Moderatör
  • Rep: 9
Önerisi olan BURAYA tıklayarak konu açıp isteklerini, önerilerini belirtebilir.
Seninle,başlıyor,bitiyor her günüm 
Siyahına mahkumum Beyazına sürgünüm
[Resim: 600x200]

Foruma Git: