Karakartal Forum Analizler Takım Analizleri Beşiktaşımızın Bu Sezon ki Rezillikleri
Beşiktaşımızın Bu Sezon ki Rezillikleri
THEweNNDER
Beşiktaşımızın Bu Sezon ki Rezillikleri
2
111
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
THEweNNDER
Üye
  • Rep: 0
Bu konuyu ikiye ayırabiliriz: Maçlar ve Oyuncular diye.

Maçlar:

>Gaziantep F.K. rezilliği

>Adana Demirspor faciası

>Konyaspor’a altın tepside 3 puan

Oyuncular:

>Masuaku (Kendi çıkarı için her şeyi yapabilecek adam)

>Pimmobile [Ayağı olan (şüpheli)]

>Rashica (Ortası olmayan kanat)

Hepsinden kısa ve öz şekilde bahsedeceğim. Okuduğunuz için şimdiden teşekkürler.

---

Maçlar:

Adana Demirspor Faciası:
Ya azıcık insaf ya! Adamların ilk galibiyeti bize. Şöyle düşünün: Adamlar eksi puandaydı, bize karşı kazandıktan sonra bir daha eksiye düştüler. Öyle bir saçmalık! Bunun asıl nedeni, öne geçtikten sonra maça "oldu bitti" gözüyle bakmak. Çünkü "Burası Beşiktaş, ona göre oynayın, elinizin ayağınızın yerini bilin." imajını çizemedik. En büyük nedeni tabii ki eski yönetim ve şimdiki yönetim. Bu kişilere büyük bir ayar çekilmeli.

Gaziantep F.K. Rezilliği:
31’de öne geçmişsin, zaten tüm istatistikler sende. Üstüne adamlar kırmızı kart görmüş. Her şey senin lehine. Nasıl bir umursamazlıkla maçı kaybedersin? Bunun en büyük sorumlusu tabii ki yine yönetim ve oyuncular.

Konyaspor’a Altın Tepside 3 Puan:
Son beş maçın hepsini kazanmışsın. İçeride, deplasmanda 2-0 ezmişsin. Adamlar 27. dakikada kırmızı kart yemişler. 45’te gol atmışlar (tatsız bir talihsizlik diyelim). Ama üzerine 64’te bir daha kırmızı yemişler. Artık her şey senin lehine. 1 gol at bari! 26 şut ve elde edilen gelir: koca bir "0". İşte bu, Ram olarak Immobile'nin suçu. Başka hiçbir şey değil.

---

Oyuncular:

Masuaku:
İşte tam bir manipülatör. İlk 3-4 ay yat, canın isteyince oyna, istemeyince oynama. Yönetime karşı çık, taraftara karşı çık. Taraftar yuhalayınca maç sat. Taraftara gururu bırakıp özür dilet. Bu adam tam bir egoist. Özellikle Kasımpaşa maçında bilerek top kaybı sonucu gol yememiz, top taça çıktıktan sonra bir saat etrafı süzmesi ama karşı takıma yanlışlıkla (?) taç atması ve şutun kıl payı auta çıkması... Bu adam sadece kendi çıkarı için oynayan bir adam. Taktiği şu: 3-4 ay yat, maç kaybettir. Son 2-3 ay oyna, maç kazandır. Taraftarın gönlünü kazan, kontrat yenile. Ve her seferinde buna kanıyoruz...

Pimmobile:
Sadece penaltı atabilen, o da şüpheli. Avrupa’da 3 penaltı = 0 gol. 19 gol atmış, 10’u penaltı. Bu adam nasıl Altın Ayakkabı almış, aklım almıyor. Neymiş, isabetli şutların gol olma yüzdesinde 1. sıradaymış. E, forvet (?) 19 golün 10’u penaltı golü. Üzerine en az şut çekenlerdensin. Normal değil mi? Bu adam ikonik bir futbolcu olmaktan başka bir şey değil. Yaşlı bir teneke.

Rashica:
Her maç aynı şey. Çizgiye in, ya topu kaybet atağa çıksınlar ya da şansa bala korner olsun, kullanalım. Ya da sağdan al, orta açmaya çalış (açama). Hayır, şeyi anlamıyorum; sen nasıl kanat oldun be adam? Kanat olan adam orta açamaz mı ya?
Başka bir senaryo: orta açmaya çalışma, Svensson’a dön. O da defansa dönsün. Sonra başa sar. Hep aynı şey mi yani? Anlayamıyorum, anlam veremiyorum.

Benim diyeceklerim bu kadar. Fikirlerimi okuduğunuz için teşekkür ederim Beşiktaş sevdalıları.
...sonra dedim ki iyiki Beşiktaşlıyım"
Şerefli Şampiyon Kurucu
Kurucu
  • Rep: 15
[Resim: Y22mcoP-Jvuu3QRB.jpg]
[Resim: fkfivom.png]

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler.”
furkangn7 Süper Mod.
Süper Moderatör
  • Rep: 9
Sadece şu adanademir maçında kazansaydık lig 3. Bitecekti. 2 hafta daha uzun kamp yapacaktık. Ağustos sonu avrupaya başlıcaktık.
Seninle,başlıyor,bitiyor her günüm 
Siyahına mahkumum Beyazına sürgünüm
[Resim: 600x200]

Foruma Git: