Karakartal Forum Analizler Takım Analizleri GİTMESİ GEREKENLER
GİTMESİ GEREKENLER
Hypo
GİTMESİ GEREKENLER
6
78
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
Hypo
Moderatör
  • Rep: 0
•AL MUSRATİ:kesinlikle gitmeli zaten hocanın oyun tarzında uymuyor piyasa değerdi gayet yüksek 10m bile yeter 
•Masuaku: bunu her sezon izliyoz ilk başta maçlarda yatiyo sonradan 1-2 ay iyi oynuyo herkes masuaku kalsın diyo bunun yerine Rıdvan veya genç+yerli bir sol bek
•Rashica: uygun bir fiyata BAY BAY
•İmmobile: seneye çok güveniyorum ama 6M maaş ne knk bence gitmeli ins satarız 
•BU YAZDİKLARİMLA BİRLİKTE TUM TAKİM (GEDSON+RAFA+GENÇLER)HEPSİNE BAY BAY
Hypo5️⃣
Şerefli Şampiyon Kurucu
Kurucu
  • Rep: 15
Faazlası var eksiği yok.
furkangn7 Süper Mod.
Süper Moderatör
  • Rep: 9
Svenson, masuaku, paulista, musrati, onana, oxlade, amir, rashica, immobile, salih uçan, onur bulut direk yarın göndermek lazım.
Atletik dörtlü sol ve sağ beki. sağ kanat sol kanat. kesici sert 6. pivot santrafor beto birde sağlam şef stoper aldığın zaman seneye avrupa liginde iddialı bir kadro olur ligdede şampiyon olursun güzel bir oyun kurgusu ile. tabi o kurguyu ole gunnar yapabilirmi orasını bilmiyorum.
Seninle,başlıyor,bitiyor her günüm 
Siyahına mahkumum Beyazına sürgünüm
[Resim: 600x200]
Maminho27
Üye
  • Rep: 2
Aynen öyle katılıyorum. Masuaku özellikle herkes tarafından şuan kral ilan edilmiş. Sözleşme imzalarsak maç seçmeye gene başlayacak. Daha genç daha dinamik birisi lazım.
Tariku
Üye
Rafa Silva, Gedson, Svensonn belki birde Mert dışında herkese kapıyı açıcaksın. Gelen teklifleri değerlendiriceksin. İmmobileyide ucuza göndermiyceksin. Çaktırmadan kakalıycaksın birine. Buluttur odur budur direk göndericeksin onları. ha emirhan topçu falan kalabilir.
ahmetsehirli
Üye
ben bunlarla birlikte gedsonunda satilmasi gerektigini düşünüyorum. iyi bir bonservis icin iyi olabilur ama ilk öncelikle tamamini almak lazim benficadan
bthncglmz
Üye
RAFA MERT GEDSON KALSIN AMA GEDSON 8 NUMARA OYNAMAYA DEVAM EDICEKSE GITSIN BİDE MUCİ AMİR RASHİCA GİBİ OYUNCULARI BENCE YEDEKTE TUTABİLİRİZ MUCİDEN HALA UMUTLUYUM SAHSEN IYI BİR BİTİRİCİ KENDİSİ EMRECAN TERZİ SEMİHTE MUSTAFA SALİH BU OYUNCULARDA YEDEKTE KALABİLİR TEKLİF GELİRSE SATILSIN AMA

Foruma Git: