Karakartal Forum Haberler Beşiktaş'tan Haberler David Jurasek'ten Açıklamalar
David Jurasek'ten Açıklamalar
Burak Anahtar 65
David Jurasek'ten Açıklamalar
0
42
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):2 Ziyaretçi
Burak Anahtar 65 Süper Mod.
Süper Moderatör
  • Rep: 0
⚫⚪

RAFA'YI , JOA'YI VE ORKUN'U ÖNCEDEN TANIYORUM 

David Jurasek: Öncelikle teşekkür ederim röportaj için. Kamp şu ana kadar çok iyi gidiyor. Herkes çok iyi davranıyor. Tanıdık yüzler de var kampta. Rafa'yı, Joao'yu ve Orkun'u önceden tanıyorum. Tanıdık yüzlerin burada olması güzel. Onlar işleri kolaylaştırıyor. Benim için işler iyi gidiyor.

BEŞİKTAŞ'IN BÜYÜKLÜĞÜ TEKLİFİ KABUL ETMEMİ SAĞLAYAN SEBEP.

David Jurasek: Beşiktaş'ın büyüklüğü teklifi kabul etmemi sağlayan sebep. Hocamızın fikirleri ve benden istekleri, bu sezon oynayacağımız futbol ve ulaşmak istediğimiz hedefler benim için belirleyici oldu.

KENDİMİ HÜCUM ETMEYİ , OFANSA KATKI VERMEYİ SEVEN BİR DEFANS OYUNCUSU OLARAK TANIMLARIM. 

David Jurasek: Kendimi hücum etmeyi, ofansa katkı vermeyi seven bir defans oyuncusu olarak tanımlarım. Koşmam gerekiyorsa, baskı yapmam gerekiyorsa bunu yaparım. Umarım yapacağım ortalar asiste dönüşür.

GELMEDEN ÖNCE SADECE JOA MARİO İLE KONUŞTUM 

David Jurasek: Gelmeden önce sadece Joao Mario ile konuştum. Çek oyuncuları bizzat tanımıyorum çünkü. Joao'nun da bir ailesi ve çocukları var ve ondan fikir aldım.

İSTANBUL'DA YAŞAMA KARARINI EŞİMLE BİRLİKTE ALDIK

David Jurasek: İlk intiba çok iyi ve çok güzel. İstanbul'da yaşama kararı sadece benim değil eşimin de bir kararı. Biz bu kararı aldığımız için çok mutluyuz.

ANA HEDEFİM ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPMAK 

David Jurasek: Şu an sadece önümüzdeki sezona odaklandım. Beşiktaş'ta elimden gelenin en iyisini yapmaya odaklandım. Ana hedefim bu.

David Jurasek’in geçmiş paylaşımı. ? 

David Jurasek: Bu sabah bu fotoğrafı bana gösterdiler. Ben İstanbul olduğunu bile bilmiyordum. Daha önce İstanbul'a gelmemiştim. Tamamen rastgele yapılmış bir paylaşım.

İLK GÖRÜŞTÜĞÜMÜZDE ZATEN BİRBİRİMİZİ TANIYORUZ GİBİ BİR HAVA OLUŞTU 

David Jurasek: İlk görüştüğümüzde zaten birbirimizi tanıyoruz gibi bir hava oluştu. Şu an rakip olarak benim önümde olmaması, takım arkadaşı olarak arkamda olması çok daha iyi hissettiriyor.

BÜYÜK ŞEYLER BAŞARACAĞIZ 

David Jurasek: Kulüpte herkes yeni sezona hazırlanmak için çalışıyor. Taraftarımız da bu konuda heyecanlı. Birlikte çok büyük şeyler başaracağımıza inanıyorum. Burada da çok büyük bir taraftar desteği görüyoruz. Kendilerine minnettarım.

Foruma Git: