Karakartal Forum Analizler Yeni Transfer Analizleri Hareketlilik var!
Hareketlilik var!
Furkanzio Romano
Hareketlilik var!
4
149
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
Furkanzio Romano Moderatör
Moderatör
  • Rep: 0
Orkun Kökçü konusunda hareketlilik olabilir. Benfica'dan ayrılığı masada. Satın alma opsiyonu içeren bir kiralama formülü devreye girebilir.
⚫⚪ Beşiktaş detayı önemli:
Serkan Reçber; "Orkun her zaman söylüyor: 'Önceliğim Beşiktaş. Ben iyi bir Beşiktaşlıyım. Beşiktaş teklif etmezse diğer kulüplere bakarım. 'Duygusal yaklaşıyor."
?Gelişmeler yakından takip ediliyor.
KartalMekanMedia KartalMekanMedia
Beşiktaş Muhabiri
  • Rep: 0
Şuan İçin Beşiktaş İle Benfica Bir Görüşme Yapmadı

Bence Orkun Bize Düşmez
Şerefli Şampiyon Kurucu
Kurucu
  • Rep: 22
Zor ama denemeden bilemeyiz.
[Resim: fkfivom.png]

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler.”
furkangn7 Admin
Admin
  • Rep: 11
Orkun Benficadan ayrılmak istediğini iletmiş fakat durum şu. benfica 30 milyona aldı orkunu ve 30un altına hiçbir türlü satmaz. liverpool real madrid arsenal gibi büyük kulüpler orkunu almak için teklif yapmaz ise Beşiktaş tarafı kiralık+opsiyonlu bir teklif yapabilir gibi düşünüyorum. ama atıyorum liverpool 50 milyon veriyorum orkunu alcam derse benfica satar oraya ozaman alma ihtimalimiz olmaz. ama büyük kulüpler devreye girmezse oyuncuya kiralık+opsiyon ile ikna edip alabiliriz zaten gelmeye çok sıcak
Şerefli Şampiyon Kurucu
Kurucu
  • Rep: 22
(07-04-2025, 11:39 AM)furkangn7 demiş ki: Orkun Benficadan ayrılmak istediğini iletmiş fakat durum şu. benfica 30 milyona aldı orkunu ve 30un altına hiçbir türlü satmaz. liverpool real madrid arsenal gibi büyük kulüpler orkunu almak için teklif yapmaz ise Beşiktaş tarafı kiralık+opsiyonlu bir teklif yapabilir gibi düşünüyorum. ama atıyorum liverpool 50 milyon veriyorum orkunu alcam derse benfica satar oraya ozaman alma ihtimalimiz olmaz. ama büyük kulüpler devreye girmezse oyuncuya kiralık+opsiyon ile ikna edip alabiliriz zaten gelmeye çok sıcak
Aynen
[Resim: fkfivom.png]

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler.”

Foruma Git: