Karakartal Forum Analizler Farklı Oyuncu Analizleri Oyuncu önerilerim
Oyuncu önerilerim
Rosesprinkler
Oyuncu önerilerim
4
115
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):2 Ziyaretçi
Rosesprinkler
Üye
  • Rep: 0
(06-08-2025, 10:33 PM)Şerefli Şampiyon demiş ki:
(06-08-2025, 10:05 PM)Rosesprinkler demiş ki: Beşiktaşımıza bir tane merkez orta saha bir tane de sol kanat önerim var bunlar Willot Swedberg ve Oliver Sørensen peki kim bunlar 

Williot Swedberg celta vigo da oynayan 21 yaşında bir sol kanat aynı zamanda 10 numarada ve merkez ortasahada oynayabiliyor isveçli ve 1.87 boyunda bu sezon 32 maçta 4 gol 5 asistlik bir performansı var transfer edilirse 5-7 euro arasında bir maliyeti olacağını düşünüyorum 

Oliver Sørensen Midtyjland da oynayan 23 yaşında 1.84 boyunda danimarkalı merkez ortasaha oyuncusu aynı zamanda sağ açık ve sol açık oynayabiliyor bu sezon 18maçta 6gol 1asist yapmış buda yaklaşık olarak 5-7 maliyeti olabilir 
Bu oyuncular için henüz detaylı bir analiz yapmadım bu işlerden anlayan arkadaşların yorumlarını beklerim

Swedberg'i Hammarby'den biliyorum. Hammarby veya Danimarka liginden Silkeborg, Randers, Viborg FF falan çok yönetmiştim. Farklı ligler yönetmek zevkli oluyordu. Swedberg'i iyi paraya satmıştım. Benim prenslerimden biriydi.. Onda böyle bir süre iplenmeyip, biranda Palmer gibi bir yerden çıkacakmış gibi vibe alıyordum. 

Bilemeyiz ne olacağını. La Liga'da da iyi süre aldı. Yaşı da çok genç daha.
Bende böyle bir palmer bi phoden vibe alıyorum kendi öz evladım gibi severim o kadar scoutu boşuna mı işe aldık bence yetkililer bi bakmalı

Bu Konudaki Mesajlar
Oyuncu önerilerim - tarafından Rosesprinkler - 06-08-2025, 10:05 PM
Cvp: Oyuncu önerilerim - tarafından Liderrafasilva - 06-08-2025, 10:10 PM
RE: Cvp: Oyuncu önerilerim - tarafından Rosesprinkler - 06-08-2025, 10:20 PM
RE: Oyuncu önerilerim - tarafından Şerefli Şampiyon - 06-08-2025, 10:33 PM
RE: Oyuncu önerilerim - tarafından Rosesprinkler - 06-08-2025, 10:52 PM

Foruma Git: