Karakartal Forum Analizler Takım Analizleri Beşiktaş Fibabanka - Anadolu Efes | Yarı Final 1. Maç Sonu Analizi
Beşiktaş Fibabanka - Anadolu Efes | Yarı Final 1. Maç Sonu Analizi
GhostEagle
Beşiktaş Fibabanka - Anadolu Efes | Yarı Final 1. Maç Sonu Analizi
2
44
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
GhostEagle
Üye
  • Rep: 2
Yarı final 1. Maçında Anadolu Efes e 90 87 mağlup olduk ilk yari istediğimiz oyunu ortaya koyamadık ama 2. Yari 3. Çeyrekte  oyunu kendi lehimize çevirmişken Brigham bryant adli oyuncunun taraftarla arasında olaydan dolayi oyunun durmasi ve taraftarların dışarı çıkartılması bizim zararımıza oldu bu olaydan sonra oyundan düştük 19 a 4 bi seri yakalayan efes geri döndü  oyuncu istediğini aldi hekemlerin yardımıyla seride 1 0 geriye düştük  genel olarak böyleydi  oyunculara bakacak olursak Anadolu efes takımında Larkin 35 sayiyla iyi oynadi diyebiliriz beşiktaş a bakacak olursak  genel olarak iyiydik lakin Emanuel Terry nin bugün hic sayi alamaması biIm zararımıza oldu  serinin 2. Maçında 3 sayılık atışlarda biraz daha isabet oranini arttirmamiz gerektigini düşünüyorum Mathews bu macta%12 lik isabet oraniyla oynamasi 8 atışta 1 isabeti  Yiğit de%20 isabet oraniyla oynamasi 3 sayılık atislarda zayif kalmamiza neden oldu serinin 2. Macinda daha iyi oynicagimi düşünüyorum ama hakemlerin bize karşı yaltiklari açık ortada yönetimin bu konuda bişeyler yapmask gerektiğini düşünüyorum  benim mac sonu analiz ve görüşlerim bu şekilde serinin 2. Macinda görüşürüz.

Bu Konudaki Mesajlar
Beşiktaş Fibabanka - Anadolu Efes | Yarı Final 1. Maç Sonu Analizi - tarafından GhostEagle - 06-06-2025, 08:27 PM

Foruma Git: