Karakartal Forum Haberler Beşiktaş'tan Haberler Serdal Adalıdan Önemli Açıklamalar
Serdal Adalıdan Önemli Açıklamalar
furkangn7
Serdal Adalıdan Önemli Açıklamalar
0
114
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
furkangn7 Admin
Admin
  • Rep: 12
Serdal Adalı: "Takımın eksikleri var. Bu eksikler üzerine çalışıyoruz ama aceleye getirmeyeceğim. Aceleye getirilen transferlerin sıkıntısını yaşıyoruz. Ekstra sıkıntı eklememek için ince eleyip, sık dokuyoruz. Herkes içini rahat tutsun. Biz bu sezona ihtiyaç olan transferleri yaparak gireceğiz. Geçtiğimiz hafta sağ beki hallettik. Bu hafta diğer pozisyonları halledeceğiz. Evet gecikiyor, zaman alıyor ama sonucu iyi olacak. Birkaç gün daha sabır. Takım tamamlanacak ve arzu ettiğimiz o Beşiktaş'ı seyredeceğiz."

Serdal Adalı: "TFF ve MHK ile faydalı bir görüşme yaptığımıza inanıyorum. Geçtiğimiz sezondan gelen sıkıntıları, daha ilk maçta yaşadığımız sıkıntıları dile getirdim. Hakemlere olan güvenimizi de söyledim. Maçın önemli anlarını seyrettik, dinledik. Haklı olduğumuzu kendileri de kabul etti."

Serdal Adalı: "Daha sezonun birinci maçıyla başlayan sıkıntılarımızı dile getirdim. Bundan sonrası için hakemlerimize olan güvenimizi de MHK Başkanı’na söyledim. Hep beraber var odasında maçın önemli anlarını tekrar seyrettik ve dinledik; çok da haklı olduğumuzu kendileri de kabul etti."

Serdal Adalı: "Takımın eksikleri var. Çalışmaya devam ediyoruz. Aceleye getirmeyeceğiz. Aceleye getirilmiş işlerin sıkıntılarını yaşıyoruz biz. Daha da sıkıntılı futbolcular eklememek için ince eleyip sık dokuyoruz."

Bu Konudaki Mesajlar
Serdal Adalıdan Önemli Açıklamalar - tarafından furkangn7 - 08-21-2025, 09:46 AM

Foruma Git: