Karakartal Forum Haberler Beşiktaş'tan Haberler Hocanın Sınırları ve Özel Toplantı
Hocanın Sınırları ve Özel Toplantı
Burak Anahtar 65
Hocanın Sınırları ve Özel Toplantı
0
46
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):2 Ziyaretçi
Burak Anahtar 65 Admin
Admin
  • Rep: 1
Serdal Adalı Solskjaer’in Sınırlarını Görmek İstiyor!

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, Ole Gunnar Solskjaer için karar vermeden önce transferlerin sahaya yansımasını görmek istiyor. Teknik adamın kaderi, yeni kadro ile çizilecek.

[Resim: Guncellenmis-kapak-11-1536x926.jpg]

Serdal Adalı’dan Solskjaer Kararı: Kadro Tamamlanmadan Hamle Yok

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı’nın, teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer’le ilgili kararını aceleye getirmeye niyeti olmadığı öğrenildi. Kulüp yönetimi, elde yeterli kadro oluşmadan teknik heyetle yolları ayırma düşüncesinde değil.

Yönetim, Yeni Transferleri Sahada Görmek İstiyor

[Resim: adali-solskjaer-1.jpg]

Adalı başkanlığındaki yönetim, özellikle Ndidi, Orkun, Rafa, Cerny, Sancho ve Abraham gibi isimlerle şekillenmesi planlanan kadronun, teknik direktör Solskjaer tarafından nasıl kullanılacağını gözlemlemek istiyor. Bu isimlerle kurulacak güçlü yapı, hocanın performansını daha net ortaya koyacak.

Karar, Sahadaki Sonuçlara Bağlı Olacak

Spor yorumcusu Fırat Günayer’in aktardığı bilgilere göre, Serdal Adalı ve yönetimi, Solskjaer’in oluşturulacak bu kadroyla takımını nasıl oynattığını görmeden nihai kararı vermek istemiyor.

“Bence yönetim, ‘Ndidi, Orkun, Rafa, Cerny, Sancho, Abraham’ gibi bir kadroyu teknik direktörün nasıl oynatacağını merak ediyor ve bunu da görmek istiyor.”

(Fırat Günayer)

Serdal Adalı, Solskjaer ile Özel Toplantıda Neler Konuştu?

Beşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer’in saha kenarındaki soğukkanlı tavırları kamuoyunda tepki toplarken, Başkan Serdal Adalı sessizliğe açıklık getirdi.

[Resim: adsadsa-1536x926.jpg]

Solskjaer’ın Duruşu Tepki Topladı

Beşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer, saha kenarındaki sakin ve mesafeli tavırları nedeniyle spor kamuoyunda eleştirilere hedef oluyor. Takımın maç esnasında teknik heyetten beklenen canlılık ve duygusal etkileşimin eksikliği, taraftarlar ve bazı yorumcular tarafından sorgulanıyor

“Herkesin Stili Farklıdır”.

[Resim: adali-solskjaer-1.jpg]

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, Solskjaer hakkındaki eleştirilerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Adalı, “Solskjaer saha kenarında sessiz tepkisiz diye eleştiriliyor. Bazen biz de daha aktif olmasını düşünüyoruz ama herkesin stili farklı,” ifadelerini kullanarak teknik direktörün tarzını savundu.

“Sürekli Hakemle Uğraşmak Doğru Değil”

Adalı, Galatasaray derbisinin ardından Solskjaer ile aralarında geçen konuşmayı da paylaştı. Televizyonda Okan Buruk’un maç esnasındaki görüntülerine dair Solskjaer’in yorumunu aktardı:
“Bu tip şeyler artık çok eskide kaldı. Sürekli hakemle uğraşmak iyi bir görüntü değil. Gerektiğinde ben de oyunculara karşı sert yanımı gösteriyorum. Çare değil.”

Solskjaer’in bu yaklaşımı, futbolun modern yapısında daha kontrollü ve stratejik bir liderlik anlayışını işaret ediyor.

“Ligimizin Dinamikleri Ayrı”

Adalı açıklamasının devamında Türkiye Süper Ligi’nin kendine has bir yapısı olduğunu vurguladı. Ancak buna rağmen Solskjaer’in görüşlerine katıldığını belirterek teknik adamın duruşuna destek verdi:
“Tabii ki bizim ligin dinamikleri ayrı ama hocaya da katılıyorum.”

(Takvim)

Bu Konudaki Mesajlar
Hocanın Sınırları ve Özel Toplantı - tarafından Burak Anahtar 65 - 08-05-2025, 06:55 PM

Foruma Git: