Karakartal Forum Haberler Beşiktaş'tan Haberler GÜNEŞ Mİ ? YALÇIN MI ?
GÜNEŞ Mİ ? YALÇIN MI ?
Burak Anahtar 65
GÜNEŞ Mİ ? YALÇIN MI ?
2
44
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
Burak Anahtar 65 Admin
Admin
  • Rep: 1
Yönetim Kurulunun Çoğunluğu Onu İstiyor!

Beşiktaş’ın Avrupa Ligi’nden elenmesi sonrası teknik direktör Solskjaer’in geleceği tartışma konusu oldu.

[Resim: Yeni-kapak-kirmizi-1536x926.jpg]

UEFA Avrupa Ligi ikinci ön eleme turunda Shakhtar Donetsk’e elenerek turnuvaya erken veda eden Beşiktaş’ta sular durulmuyor. Teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer’in takımın başındaki geleceği tartışma konusu olurken, kulüp içinde önemli gelişmeler yaşanıyor.

[Resim: solser.webp]

Spor yorumcusu Kartal Yiğit, Beşiktaş’taki teknik adam gündemiyle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Yiğit, kulüp yönetimindeki çoğunluğun, takımın başına yeniden Sergen Yalçın’ı getirmek istediğini belirtti. Yiğit’in sözleri şöyle:
“Beşiktaş yönetiminin çoğunluğu Sergen Yalçın’ı istiyor.”

[Resim: sergen.webp]

Norveçli teknik direktör Solskjaer’in Shakhtar karşısında alınan mağlubiyet sonrası koltuğu ciddi anlamda tartışmaya açıldı. Taraftarlar kadar yönetim de alınan sonuçlardan memnun değil. Bu tablo, siyah-beyazlı kulüpte teknik direktör değişikliğinin kısa sürede gündeme gelebileceği yorumlarını beraberinde getiriyor.

(Kartal Yiğit)

(Dün, 08:08 AM)furkangn7 demiş ki: Bu ikili arasında ben sergen tarafındayım. Şenol zaten istemiyormuş gelmek. Tff de işe gircekmiş sanırım. Sergen daha uygun
Ali Rıza Sergen Yalçın Saflarındayız ⚫⚪

Bu Konudaki Mesajlar
GÜNEŞ Mİ ? YALÇIN MI ? - tarafından Burak Anahtar 65 - Dün, 06:48 AM
Cvp: GÜNEŞ Mİ ? YALÇIN MI ? - tarafından furkangn7 - Dün, 08:08 AM
RE: GÜNEŞ Mİ ? YALÇIN MI ? - tarafından Burak Anahtar 65 - Dün, 10:44 AM

Foruma Git: