Karakartal Forum Haberler Beşiktaş'tan Haberler Solskjaer'in Geleceği
Solskjaer'in Geleceği
Burak Anahtar 65
Solskjaer'in Geleceği
0
22
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
Burak Anahtar 65 Admin
Admin
  • Rep: 1
Ole Gunnar Solskjaer Devam Edecek Mi ?

Beşiktaş Teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer açıklamalarda bulundu.

[Resim: Yeni-kapak-siyah-kirmizi-1-1-1536x926.jpg]

[Resim: ole.jpg]

Ole Gunnar Solskjaer: “Shakhtar, iki maçta da bizden daha iyiydi. Turu geçmeyi hak ettiler.”

Ole Gunnar Solskjaer: “Shakhtar’ın Avrupa Ligi’nde çok daha üst yerlere geleceğini düşünüyorum.”

Ole Gunnar Solskjaer: “Beşiktaş’ın projesinde doğru insan benim.”

Solskjaer: “Gelecekle ilgili bu projede doğru insan olduğumu düşünüyorum. Devam etmekle ilgili bir sıkıntım yok. Beşiktaş 4-5 senedir zorlu bir süreç yaşıyor. Bize istikrar lazım.”

[Resim: olegunnarsolskjaer.jpg]

Ole Gunnar Solskjær: Biz maceraya başladık. Daha yeni şu anda bu sezona başlıyoruz. Başka bir turnuvaya devam edeceğiz. Gelecekle ilgili bu projede doğru insan olduğumu düşünüyorum. Devam etme konusunda bir sıkıntı yok.

Ole Gunnar Solskjaer: “Devam ediyorum, tabii ki.”

Ole Gunnar Solskjaer: “Yeni bir takım inşa ediyoruz. Abraham, Jurasek, Orkun geldi. Evet, biraz geç geldiklerini söyleyebilirim. %100 hazır olmaları için zaman lazım. Geçen sene ligi 4. bitirdik. Bu sene daha iyi sonuçlar almak ve kupalar için savaşacak bir takım yaratmak istiyoruz.”

[Resim: 1200x675-besiktas-teknik-direktoru-ole-g...70634.jpeg]

Ole Gunnar Solskjaer: “Gerçeği kabul etmeliyiz, ellerimizi havaya kaldırıp, evet Shakhtar bizden daha iyiydi ve turu geçmeyi hak etti demeliyiz.”

Bu Konudaki Mesajlar
Solskjaer'in Geleceği - tarafından Burak Anahtar 65 - Dün, 06:28 AM

Foruma Git: