Karakartal Forum Haberler Beşiktaş'tan Haberler Demir Ege’den Veda Mesajı
Demir Ege’den Veda Mesajı
furkangn7
Demir Ege’den Veda Mesajı
0
19
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
furkangn7 Süper Mod.
Süper Moderatör
  • Rep: 9
Rio Ave forması giyen Demir Ege, kulüpten ayrılığı öncesinde duygusal bir veda mesajı yayımladı. Genç futbolcu, takıma ve taraftarlara olan minnettarlığını dile getirirken, Rio Ave’nin kariyerindeki ve kişisel gelişimindeki önemine vurgu yaptı.

“Sadece Futbolcu Değil, İnsan Olarak da Büyüdüm”
Yayınladığı mesajda, “Bu kulüpte geçirdiğim her an bana gösterilen destek ve sevgi için tüm takım arkadaşlarıma, antrenörlerime ve Rio Ave ailesine teşekkür etmek istiyorum. Her zaman yanımda oldunuz ve bu kulübün bir parçası olmaktan gurur duydum,” ifadelerini kullanan Demir Ege, ayrılığın kendisi için zorlu ama gerekli bir adım olduğunu belirtti. Deneyimlerin hayatındaki kararlarını şekillendirdiğine inandığını ifade eden Ege, “Hayattaki en anlamlı kararların deneyimlerle yönlendirildiğine her zaman inandım. Burada edindiğim anılar sonsuza dek benimle kalacak. Sadece bir futbolcu olarak değil, bir insan olarak da büyümeme yardımcı oldunuz,” sözleriyle Rio Ave’nin kendisine kattıklarının altını çizdi.

“Rio Ave Kalbimde Her Zaman Özel Bir Yere Sahip Olacak”
Mesajının sonunda gelecekte kulübe en iyisini dilediğini belirten Demir Ege, “Bana yaptıklarınızı asla unutmayacağım ve son olarak, Rio Ave’nin kalbimde her zaman özel bir yeri olacak,” diyerek veda etti ve “Her şey için teşekkürler!” diyerek sözlerini noktaladı. Demir Ege’nin bu içten vedası, futbol camiasında ve Rio Ave taraftarları arasında geniş yankı uyandırdı. Gelecek kariyer yolculuğunda kendisine başarılar dilenirken, kulübe olan bağlılığı takdirle karşılandı.

[Resim: blob?bcid=qB7J0IkVJJIIdR7BD7aoJwblYyxi.....0U]
Seninle,başlıyor,bitiyor her günüm 
Siyahına mahkumum Beyazına sürgünüm
[Resim: 600x200]

Foruma Git: