Karakartal Forum Haberler Beşiktaş'tan Haberler transferde Beşiktaş
transferde Beşiktaş
Yuvadan Haber
transferde Beşiktaş
5
79
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
Yuvadan Haber Beşiktaş Habercisi
Beşiktaş Muhabiri
  • Rep: 0
Gelen bilgiler transferde Beşiktaş'ın 8-10-13-15 milyon Euro maaş veremeyeceği yönünde.
Osayi'de bile 2.5 vermedi Beşiktaş.
(Fırat Günayer)
Egeakyol1903
Üye
Bu yönetimden de umutlu değilim ben açıkçası.Siz ne düşünüyosunuz
Beşiktaş Muhabiri
(06-11-2025, 08:39 PM)Egeakyol1903 demiş ki: Bu yönetimden de umutlu değilim ben açıkçası.Siz ne düşünüyosunuz
Sosyal Medyada Başlatılan Çoğu Ankette Serdal Adalıya Güvenmiyoruz Sonuçları Çıkıyor. Yani Kısacası Taraftara Güven Vermek İstiyosan En Basitinden Schick Getirmen Gerekiyor Artık.
Şerefli Şampiyon Kurucu
Kurucu
  • Rep: 15
(06-11-2025, 08:48 PM)yuvadanhaber demiş ki:
(06-11-2025, 08:39 PM)Egeakyol1903 demiş ki: Bu yönetimden de umutlu değilim ben açıkçası.Siz ne düşünüyosunuz
Sosyal Medyada Başlatılan Çoğu Ankette Serdal Adalıya Güvenmiyoruz Sonuçları Çıkıyor. Yani Kısacası Taraftara Güven Vermek İstiyosan En Basitinden Schick Getirmen Gerekiyor Artık.

Adalı verdiği sözleri tutmak zorunda. Kendisi söyledi baba transferler yapacağım. " Rakipler ne almış yazacağız, aynı seviyede biz de alacağız " dedi.
[Resim: fkfivom.png]

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler.”
Quickmont
Üye
  • Rep: 2
shick gelse 8 milyon vermicek mi şimdi :? kişisine göredir birazda yoksa anca samsunla yarışa gireriz
Beşiktaş Muhabiri
(06-11-2025, 09:02 PM)Quickmont demiş ki: shick gelse 8 milyon vermicek mi şimdi :? kişisine göredir birazda yoksa anca samsunla yarışa gireriz
Bodo Glimt'teki adama 7M€ Veriyosan Schick İçin 8M€ Vermezsen Zaten Eleştirilirsin. Aradığımız Forvet Bu, Yönetimde Kimse Çıkıp Bişey Demiyormu Bunu Anlayamıyorum.

Foruma Git: