Karakartal Forum Analizler Takım Analizleri Transfer dönemi hakkında yorum ve önerilerim.
Transfer dönemi hakkında yorum ve önerilerim.
Kara Analiz
Transfer dönemi hakkında yorum ve önerilerim.
1
47
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
Kara Analiz Süper Mod.
Süper Moderatör
  • Rep: 10
Transfer dönemi başlarken ilk yorum ve önerilerim şu şekildedir:

Öncelikli Alan: Forvet Hattı

Öncelikle forvet transferi yapılmalı. Açıkçası, ben 1.95 metre boylarında bir forvet yerine, 1.84 metre civarında, daha atik, çevik ve hızlı bir forvet alınmasını tercih ederim. Ağır forvetlerin birçok dezavantaj yarattığını düşünüyorum. Ayrıca, tek forvet transferi yeterli olmayacaktır; bir as forvet ve rotasyon için en az onun kadar takıma katkı sağlayabilecek ikinci bir forvet alınması şart.

Orta Saha ve Defans Takviyeleri

Kanat takviyesinin yanı sıra, orta saha ve defans takviyeleri de kaçınılmazdır. Mevcut kadromuz oldukça dar ve rotasyon şansı sunmuyor. Elimizdeki vasat oyuncularla yollarımızı ayırıp yerlerine kaliteli isimler katmamız gerekiyor. Kaliteli derken pahalı oyuncuların alınmasını kastetmiyorum, daha verimli ve takıma fayda sağlayacak oyuncuları kastediyorum.

Ekonomik Durum ve Taraftar Beklentisi

Ekonomik olarak zor bir dönemden geçsek de, taraftarlar ekonomiyi göz ardı ederek transfer isterler ki bu haklı bir istektir. Yönetimin bu transfer döneminde vereceği sınav, belki de en büyüğü olacak. Çünkü Şanlı Beşiktaş taraftarının artık sabrı kalmadı.

Aslolan Beşiktaş'tır!
"Siyahsa karanlığım, beyazsa öfkemdir. Adı Beşiktaş!"
Yuvadan Haber Beşiktaş Habercisi
Beşiktaş Muhabiri
  • Rep: 0
(06-10-2025, 02:00 PM)Kara Analiz demiş ki: Transfer dönemi başlarken ilk yorum ve önerilerim şu şekildedir:

Öncelikli Alan: Forvet Hattı

Öncelikle forvet transferi yapılmalı. Açıkçası, ben 1.95 metre boylarında bir forvet yerine, 1.84 metre civarında, daha atik, çevik ve hızlı bir forvet alınmasını tercih ederim. Ağır forvetlerin birçok dezavantaj yarattığını düşünüyorum. Ayrıca, tek forvet transferi yeterli olmayacaktır; bir as forvet ve rotasyon için en az onun kadar takıma katkı sağlayabilecek ikinci bir forvet alınması şart.

Orta Saha ve Defans Takviyeleri

Kanat takviyesinin yanı sıra, orta saha ve defans takviyeleri de kaçınılmazdır. Mevcut kadromuz oldukça dar ve rotasyon şansı sunmuyor. Elimizdeki vasat oyuncularla yollarımızı ayırıp yerlerine kaliteli isimler katmamız gerekiyor. Kaliteli derken pahalı oyuncuların alınmasını kastetmiyorum, daha verimli ve takıma fayda sağlayacak oyuncuları kastediyorum.

Ekonomik Durum ve Taraftar Beklentisi

Ekonomik olarak zor bir dönemden geçsek de, taraftarlar ekonomiyi göz ardı ederek transfer isterler ki bu haklı bir istektir. Yönetimin bu transfer döneminde vereceği sınav, belki de en büyüğü olacak. Çünkü Şanlı Beşiktaş taraftarının artık sabrı kalmadı.

Aslolan Beşiktaş'tır!
Bence Bu işin şakası yok. Beşiktaş'ın artık kaybedecek zamanı kalmadı. Öncelik, hiç tartışmasız şekilde forvet hattı olmalı. Ama öyle 1.95'lik, ağır forvetlerle bu iş olmaz. Bu takımın ihtiyacı, hızlı, çevik, alanı iyi kullanan, ayağı düzgün bir bitirici. Fizik değil, dinamizm önemli.
Sadece bir forvetle bu yük taşınmaz. Hem as hem de onu tamamlayacak, oyuna girdiğinde skora katkı verecek bir yedek şart. “Rotasyon” lafı kağıt üstünde değil, sahada anlam kazansın artık.
Orta saha ve defans için de net konuşalım: Elde vasat dolu. Yollar ayrılmalı, yerlerine gerçekten sahaya ağırlık koyacak isimler getirilmeli. Pahalı değil, iş yapan adam lazım bize. Formalite transfer değil, katkı veren oyuncu lazım.
Evet, ekonomik şartlar ortada. Ama taraftar “ekonomi” lafıyla kandırılamaz. Biz yüreğimizi ortaya koyuyoruz, karşılığında ruhsuz değil, savaşan bir takım istiyoruz. Yönetim bu yaz çok kritik bir sınav verecek. Bu sınav ya güven tazeler, ya da ipleri koparır.

Foruma Git: