Karakartal Forum Analizler Farklı Oyuncu Analizleri Diriliş Projesi:Beşiktaş?
Diriliş Projesi:Beşiktaş?
Mamii JK
1
240
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
Mamii JK
Üye
  • Rep: 0
Beşiktaşımız yıllardır bitik durumda ve ben bir taraftar olarak FEDA dan sonra bir DİRİLİŞ projesi hazırladım. 
İÇ KARIŞIKLIK
Beşiktaşın transferden önce iç karışıklığı düzeltmeye ihtiyacı var.Sergen Yalçının Grafın ekibiyle anlaşamadığı belli.Bu yüzden başkan aracılık etmeli ve iki taraf anlaşmalı yoksa transferlerde anlaşmazlık çıkar ve iki taraftan biri ayrılmak zorunda kalır.Taraf tutmuyorum çünkü iki taraftan biri giderse kaybeden biz oluruz. 
TAKVİYE
Hayır,futbolcu değil önce teknik ekibe takviye gerekiyor.Beşiktaşa getirilmesi gerekenler:
-Asbaşkan(Önerim:Hüseyin Yücel,rekabetten kulüp için işbirliğine)
-Sportif Direktör(Önerim:Bruno Hübner,Frankfurttan deneyimli Grafla uyumlu)
-Medya ve İletişim Yöneticisi
-Tercüman
Teknik ekibi dediğim takviye ve düzenlemelerle düzelttiğimize göre şimdi gelir kaynağı ve marka değerine geçelim.
GELİR VE MARKA DEĞERİ
Kulübümüz,Fenerbahçe ve Galatasaray'ın aksine sponsorluklardan daha az gelir elde etmekte ve medyada yeterince adını duyuramamakta.
Yapılması gerekenler:
-Stad sponsorluğu için daha sağlam bir anlaşma yapmamız gerekiyor.
-Göğüs sponsoru için daha büyük gelir getirecek bir anlaşma yapmamız gerekiyor.
-Geçen sene Fenerbahçe'nin yaptığı gibi koltuk altı sponsorluğu yapılmalı.(Özentilik değil fikir)
-Yeni bir kol sponsoru bulunmalı.
-Hali hazırda Beşiktaşlı olan ünlüleri sayfamızda daha fazla kullanmalıyız.
-Takım içi etkinlikleri arttırmalı ve bjkglobal sayfası yerine tek hesaba yönelmeliyiz.
-Başkan bu süreçte daha fazla açıklama yapmalı ve taraftari bilgilendirmeli 
GİDECEKLER
Geldik en önemli noktalardan birine,yollanacak oyuncular(bana göre)
Yollanması gerekenler:
-Rafa Silva,evet şaşırmış olabilirsiniz ama cidden yaşı geçti ve teknik direktörle sorunları olduğu söyleniyor.Ayrıca Orkunu Rafanın yerinde kullanmak ve Orkunun yerine Gedson tipi birini getirmek takım temposunu arttırır ve faydalı olur.
-Mert,Udokhai,Paulista,Jurasek,Svensson,Necip
Salih,Rashica(Sadece güncel kadrodakiler dahildir) 
GELECEKLER
Uzun araştırmalarım sonucunda alınabilecek oyuncuları toparladım.
Kaleci:James Trafford/Andrew/Matheus Cunha
Neden:Sergen hocanın istediği kaleci tipi
Stoper:Christenten/Senesi yada Merih/Emirhan
Neden:Orkestra şefi-defansif ikili,pl görmüş
Bekler:Aurelio Buta/Renan Lodi yada Regulion
Neden:Bir defansif bir ofansif bek.
Orta saha:McKennie:8 Ndidi:6 Orkun:10
Neden:Box to box McKennie,top kazanan Ndidi,oyun kurucu Orkun mükemmel üçlü
Kanatlar:Vaclav Cerny/Zuriko Davitashvili 
Neden:Cerny sağda çizgi kanadı,Zuriko solda içe giren kanat.
Santrafor:El Bilal Toure/Franculino Dju/P.David Akinpelu
Neden:Skorer bomba gibi 3 golcü(seçim yönetime kalmış) 
(Not:Çoğu önerdiğim isimlerin sözleşmesi bitiyor yada serbest) 

TARAFTAR
Bize düşen burda sabırlı olmak ve sürekli istifa istememek olur.Stadı doldurup tam destek takımın yanında durmalıyız,unutmayın Beşiktaş hepimizindir.
Ben projemi sundum,daha uzun anlatırdım ama bu kadar yeterli olur bence.Bir yetkilinin ilgisini çeker mi çekmez mi bilmem,eleştirileri anlayışla karşılarım.Sadece içimde tutmaktansa size sunmak istedim Beşiktaşın büyük taraftarları,buraya kadar okuduysanız saolun.
Mamii JK
Üye
  • Rep: 0
Ve dediğim dün itibariyle çıktı.Rafa Silvanın yollanması ve takımı düzeltince Sergen Yalçın'a da veda edilmesi Beşiktaşımız için en iyisi olacaktır.Benim tercihim Sergen hocaya veda edildikten sonra Edin Terzic ve dediğim ekibin getirilmesinden yanadır.Hem kaostan sonra Avrupadan kaliteli bir hoca gelmiş olur hemde uzun vadeli olur,hoca değiştirmek için illa başarısız olması gerekmiyor.

Foruma Git: