Karakartal Forum Haberler Beşiktaş'tan Haberler KARTAL KAYRA YILMAZ KOCAELİ YOLCUSU
KARTAL KAYRA YILMAZ KOCAELİ YOLCUSU
KartalMekanMedia
KARTAL KAYRA YILMAZ KOCAELİ YOLCUSU
4
171
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
KartalMekanMedia KartalMekanMedia
Beşiktaş Muhabiri
  • Rep: 0
Kocaelispor Beşiktaşın 24 Yaşındaki Orta Sahası Kartal Kayra Yılmaz İle İlgileniyor

Kocaelispor Genç Oyuncuyu Kadrosuna Katmak İçin Girişimlere Başladı

(KARTALMEKAN MEDİA)
Şerefli Şampiyon Kurucu
Kurucu
  • Rep: 22
Şu çocuk bi kalmadı bizde.
[Resim: fkfivom.png]

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler.”
korayziorom
Üye
Eğer Beşiktaş'ta düzenli forma şansı bulabilecekse, kalması kariyeri için faydalı olur çünkü hem altyapıdan yetiştiği kulüpte gelişimini sürdürebilir hem de takım içinde adaptasyonu kolay olur. Ancak düzenli oynamazsa, kiralık olarak başka bir Süper Lig veya iyi bir ligde forma şansı bulması, gelişimi açısından daha doğru olabilir.
korayziorom
Üye
(07-03-2025, 01:05 PM)KartalMekanMedia demiş ki:
(07-03-2025, 10:59 AM)korayziorom demiş ki: Eğer Beşiktaş'ta düzenli forma şansı bulabilecekse, kalması kariyeri için faydalı olur çünkü hem altyapıdan yetiştiği kulüpte gelişimini sürdürebilir hem de takım içinde adaptasyonu kolay olur. Ancak düzenli oynamazsa, kiralık olarak başka bir Süper Lig veya iyi bir ligde forma şansı bulması, gelişimi açısından daha doğru olabilir.

Bence Kiralık Gitmesi Hem Onun Hem Bizim İçin Daha İyi Olur Çünkü Bizde Kalırsa Forma Şansı Bulabileceğini Sanmıyorum
Rica ediyorum, okuyun öyle yazın
KartalMekanMedia KartalMekanMedia
Beşiktaş Muhabiri
(07-03-2025, 01:08 PM)korayziorom demiş ki:
(07-03-2025, 01:05 PM)KartalMekanMedia demiş ki:
(07-03-2025, 10:59 AM)korayziorom demiş ki: Eğer Beşiktaş'ta düzenli forma şansı bulabilecekse, kalması kariyeri için faydalı olur çünkü hem altyapıdan yetiştiği kulüpte gelişimini sürdürebilir hem de takım içinde adaptasyonu kolay olur. Ancak düzenli oynamazsa, kiralık olarak başka bir Süper Lig veya iyi bir ligde forma şansı bulması, gelişimi açısından daha doğru olabilir.

Bence Kiralık Gitmesi Hem Onun Hem Bizim İçin Daha İyi Olur Çünkü Bizde Kalırsa Forma Şansı Bulabileceğini Sanmıyorum
Rica ediyorum, okuyun öyle yazın

Size Yazmıyacaktım Pardon

İyi Günler

Foruma Git: