Karakartal Forum Haberler Beşiktaş'tan Haberler Dusan Alimpijevic'den Açıklamalar
Dusan Alimpijevic'den Açıklamalar
Burak Anahtar 65
Dusan Alimpijevic'den Açıklamalar
0
65
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
Burak Anahtar 65 Admin
Admin
  • Rep: 1
⚫⚪

✓ Dusan Alimpijevic: "Her ülkede, kaliteleriyle takımı zenginleştirebilecek, kulübü ve taraftarları en iyi anlayan yerel oyuncuların olması çok önemlidir. İyi yerli oyuncular olmadan büyük başarılar hedefleyemezsiniz."

"Bu yıl takımımdaki oyuncu sayısı biraz daha azdı ancak bu oyuncuların iyi bir zihniyete ve sağlam basketbol becerilerine sahip kaliteli bireyler olmasına özen gösterdik. İki yıl önce ligin yabancı oyuncu sayısını artırması gerektiğini çünkü bunun yerli oyuncuları güçlendireceğini söylediğimde bazı koçlar beni eleştirmişti. Hangi ülkede olursa olsun. Şimdi aynı koçlar Türk oyuncuların sayısını azaltmaya karar verdi. Türk oyuncu yok, Sırp oyuncu yok vs… Herkes bir takım, bir aile olmalı.”

✓ Dusan Alimpijevic: "Beşiktaş’ta yaşadıklarım her şeyin ötesinde. Bunu seve seve yeniden yaşarım. Kulübün 20 milyon taraftarı var ve sahaya girdiğinizde hissettiğiniz enerjiyi tarif etmenin bir yolu yok. Bursa ile ilgili her şey harikaydı ve bunu hayatım boyunca hatırlayacağım. Bununla ilgili belgeseller yapılacak. Ancak Beşiktaş’la inşa ettiğimiz şey her zaman tekrar yaşamak isteyeceğim bir şey çünkü taraftarlarla aramızda oluşan güzel bağı açıklayamam. Ailem burada sahip olduklarımızın tadını çıkarıyor ve bu yüzden Beşiktaş için büyük bir şey yapmamızı çok isterim. O zaman gerçekten unutulmaz olur”

✓ Dusan Alimpijevic: "Mutluyum çünkü ilk yılımızda üç yarı final, şimdi de iki final oynadık ve EuroCup playofflarına katıldık.Her yerde sürekli olarak ilk üçte yer alıyoruz. İki EuroLeague takımına karşı mücadele ettiğimiz Türkiye Süper Ligi’ni ikinci bitirdik. Bu çok büyük bir başarı. İtibarı kaybetmek çok kolaydır ama onu yeniden inşa etmek zaman alır.

İki yılda çok şey yaptık ve Beşiktaş’a artık eskisi gibi bakılmayacağını umuyorum. Avrupa şampiyonlarına karşı iki final oynadık ve bir kez bile kimse bizi tamamen geride bırakmadı; her zaman savaştık. Beşiktaş’ın itibarını geri kazandırdık. Bu, ciddi sayıda taraftarı olan ciddi bir organizasyon.”

(Basketball Sphere)

Foruma Git: