Karakartal Forum Eğlence Soru Sor Breel Embolo Beşiktaş'ta iş yapar mı
Breel Embolo Beşiktaş'ta iş yapar mı
Egeakyol1903
Breel Embolo Beşiktaş'ta iş yapar mı
6
174
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
Egeakyol1903
Üye
  • Rep: 0
Bildiğiniz gibi Embolo transfer gündemimizde.Bu adam iş yapar mı?Alırsak ne kadar paraya değer?1.forvet konumunda yeterli midir?Tartışalım.
Şerefli Şampiyon Kurucu
Kurucu
  • Rep: 15
İş yapar mı? Bence yapabilir. Gol kralı da olabilir ona bir şey diyemem. Hiç belli olmaz o işler. Ama geldikten 3-5 ay sonra çapraz bağları koparsa, tekrar eden sakatlıkları devam ederse bile bile lades olmak olur.
[Resim: fkfivom.png]

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler.”
furkangn7 Süper Mod.
Süper Moderatör
  • Rep: 9
Embolo Beşiktaşın oynayacağı oyun gibi kapalı savunmayı açan bi futbolcu değil bu yüzden bize uymayacağını düşünüyorum. Şuana kadar kariyerinde hep kontra atak geçiş oyunları oynayan takımlarda oynadı fakat Beşiktaşa gelirse set hücumunda oynayabilceğini sanmıyorum. Ama herşeye rağmen alıncaksa 5m bonservis 1.5m maaşa gelsin yedek kulübesinde otursun önünede patrik shick beto jonas wind jonathan david gibi baba santrafor getirirsin anca ozaman embolo gelsin derim
Seninle,başlıyor,bitiyor her günüm 
Siyahına mahkumum Beyazına sürgünüm
[Resim: 600x200]
Şerefli Şampiyon Kurucu
Kurucu
(06-09-2025, 06:23 PM)furkangn7 demiş ki: Embolo Beşiktaşın oynayacağı oyun gibi kapalı savunmayı açan bi futbolcu değil bu yüzden bize uymayacağını düşünüyorum. Şuana kadar kariyerinde hep kontra atak geçiş oyunları oynayan takımlarda oynadı fakat Beşiktaşa gelirse set hücumunda oynayabilceğini sanmıyorum. Ama herşeye rağmen alıncaksa 5m bonservis 1.5m maaşa gelsin yedek kulübesinde otursun önünede patrik shick beto jonas wind jonathan david gibi baba santrafor getirirsin anca ozaman embolo gelsin derim

Schick gelse yanına Manaj'a bile okey derim. Big Grin Big Grin

furkangn7 Süper Mod.
Süper Moderatör
  • Rep: 9
(06-09-2025, 06:25 PM)Şerefli Şampiyon demiş ki:
(06-09-2025, 06:23 PM)furkangn7 demiş ki: Embolo Beşiktaşın oynayacağı oyun gibi kapalı savunmayı açan bi futbolcu değil bu yüzden bize uymayacağını düşünüyorum. Şuana kadar kariyerinde hep kontra atak geçiş oyunları oynayan takımlarda oynadı fakat Beşiktaşa gelirse set hücumunda oynayabilceğini sanmıyorum. Ama herşeye rağmen alıncaksa 5m bonservis 1.5m maaşa gelsin yedek kulübesinde otursun önünede patrik shick beto jonas wind jonathan david gibi baba santrafor getirirsin anca ozaman embolo gelsin derim

Schick gelse yanına Manaj'a bile okey derim. Big Grin Big Grin
onla ilgili birkaç duyumum var buraya foruma yazsammı bilemedim derleyip toplayıp metin haline getirmem lazım. bi patrik schick süprizi olabilir(miş)
Seninle,başlıyor,bitiyor her günüm 
Siyahına mahkumum Beyazına sürgünüm
[Resim: 600x200]
Amookachi
Üye
  • Rep: 0
Yahu arkadaş o bu değilde gazetecinin biri embolo için kulübü bonservis istemiyor diyor diğeri 8+2 teklif edecek diyor ben bu durumdan gerçekten sıkıldım. 
Oyuncuya gelirsek eğer gerçekten kulübü bonservis istemiyorsa ve makul bir maaşa gelecekse olabilir.Nöbetçi golcü eksiğimiz var ve bu ligin gerçeklerinden birisi de bu 2.golcün as golcünün seviyesinde olmasa bile en azından 1 tık altı olmalı diye düşünüyorum.Bence en iyi örneklerden birisi 15-17 sezonları Cenk Tosun.Ama bana kalırsa 2. forvete Genkten Tolu Arokodare'yi alırım
Şerefli Şampiyon Kurucu
Kurucu
(06-09-2025, 07:24 PM)Amookachi demiş ki: Yahu arkadaş o bu değilde gazetecinin biri embolo için kulübü bonservis istemiyor diyor diğeri 8+2 teklif edecek diyor ben bu durumdan gerçekten sıkıldım. 
Oyuncuya gelirsek eğer gerçekten kulübü bonservis istemiyorsa ve makul bir maaşa gelecekse olabilir.Nöbetçi golcü eksiğimiz var ve bu ligin gerçeklerinden birisi de bu 2.golcün as golcünün seviyesinde olmasa bile en azından 1 tık altı olmalı diye düşünüyorum.Bence en iyi örneklerden birisi 15-17 sezonları Cenk Tosun.

Bir abimiz de kızıyor. O da iyi duyumlar alır. Beşiktaş bedava alacaktı sizin yüzünüzden parayla alacağız falan diye. Beleş alacağımız adamı niye 10 verelim. Veya seneye sözleşmesi bitecek adama niye 10 milyon € veriyoruz. Kafam almıyor..

Foruma Git: