Karakartal Forum Analizler Gündem Analizleri Raheem Sterling Neden Beşiktaş’a Gelmemeli ?
Raheem Sterling Neden Beşiktaş’a Gelmemeli ?
Kara Analiz
Raheem Sterling Neden Beşiktaş’a Gelmemeli ?
1
166
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
Kara Analiz Süper Mod.
Süper Moderatör
  • Rep: 11
Ben bir Beşiktaşlı olarak artık sadece isimle gelen transferlerden bıktım. Bizim gözümüzü boyayan, geçmiş kariyeriyle heyecanlandıran ama sahada hiçbir şey vermeyen oyunculardan çok çektik. Raheem Sterling de böyle bir risk.

Evet, Premier League geçmişi var, Manchester City’de çok büyük başarılar yaşadı, ama açık konuşalım; o Sterling artık yok. 24-25 sezonunda Arsenal’de 28 maça çıkıp sadece 1 gol atmış. Premier League’de 17 maçta sıfır gol, Şampiyonlar Ligi’nde sıfır gol… Bu istatistiklerle gelip bizden yüksek maaş isterse, kulübün bütçesini yormaktan başka bir işe yaramaz.

Beşiktaş’ın ihtiyacı, sahada savaşacak, forma için ter dökecek, taraftara enerji verecek futbolcular. Sterling’in son iki sezondaki performansına bakınca, bu profile uymadığını net bir şekilde görüyorum.

Bizim istediğimiz, armayı sırtına geçirdiğinde mücadele edecek, sahada savaşacak oyuncular. Sterling bu profile uymuyor.

Sterling’in adı büyük olabilir ama bize şampiyonluk getirecek isim “Sterling” değil, gerçekten isteyen, koşan, mücadele eden adamdır.
"Siyahsa karanlığım, beyazsa öfkemdir. Adı Beşiktaş!"
furkangn7 Admin
Admin
  • Rep: 12
Katılıyorum

Foruma Git: