Karakartal Forum Haberler Beşiktaş'tan Haberler Solskjaer'den Galibiyet Sonrası Açıklamalar
Solskjaer'den Galibiyet Sonrası Açıklamalar
Burak Anahtar 65
Solskjaer'den Galibiyet Sonrası Açıklamalar
0
7
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
Burak Anahtar 65 Admin
Admin
  • Rep: 1
Solskjaer’in Galibiyet Sonrası Açıklamalar!

Ole Gunnar Solskjaer: “Çok iyi 30-35 dakika geçirdik, ilk yarının başı harikaydı. Çok iyi oynadık ve sonuçtan dolayı mutluyum.”

Ole Gunnar Solskjaer: “Çok mutluyum sonuçtan dolayı, çok iyi bir sonuç. İkinci yarının başında az bir süre oyunun kontrolünü kaybettik ama maçın genelinde oyunun kontrolü bizdeydi.”

Solskjaer: “Futbol böyle bir oyun. Rakibimiz ivme yakalayınca taraftarıyla beraber inanmaya başladılar. Kale arkasında kendi taraftarına karşı oynadılar, biraz ivme yakaladılar ama sonuçtan dolayı mutluyum.”

Ole Gunnar Solskjaer: “Tammy, biliyorsunuz sezon başı kampına biraz geç katıldı. Çok iyi bir golcü ve takıma katkısı çok iyi. Takımı ve taraftarı birleştiren bir oyuncu. Bizim için çok önemli bir oyuncu.”

Ole Gunnar Solskjær: “Ndidi, tecrübeli bir oyuncu. Takıma çok fazla katkısı olacak. Manchester United’dayken beni yenmişti. Ruud van Nistelrooy ile de konuştum, onu çok övdü ve çok iyi şeyler söyledi.”

[Resim: head-coach-besiktas-ole-gunnar-965566529.png]

Ole Gunnar Solskjaer: “Futbol tutku oyunu ama başarı istiyorsanız da istikrarlı olmalısınız. Başkanımız ve yönetimimiz bize inanıyor. Takımdaki düzelmenin biraz zaman alacağını biliyorlar. Burada olduğum için mutluyum.”

Ole Gunnar Solskjaer: “Sonuçtan dolayı mutluyum. Avrupa’da bir deplasmanda 4-1 kazanmak her zaman kolay olmaz. 6-7 gol atabilirdik.

Ole Gunnar Solskjaer: Benim sosyal medyam yok.

Ole Gunnar Solskjaer:İyi bir takım için zaman lazım

Foruma Git: