Karakartal Forum Haberler Beşiktaş'tan Haberler Olağanüstü Genel Kurul
Olağanüstü Genel Kurul
EgemenLjajic
Olağanüstü Genel Kurul
0
74
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
EgemenLjajic
Üye
  • Rep: 0
Serdal Adalı: "Dikilitaş Projesi, gittikçe büyüyen borç yükünün ve her gün gelen 125 bin avro faizin önüne geçecektir.

Gayrimenkul projesi, rakiplerimizle olan ekonomik farkın kapanmasının anahtarıdır. Bu, ambargo koyulacak şampiyonluğun habercisidir."

Serdal Adalı: "Yedi yıl önce 500 milyon dolar olan yayın gelirleri, 182 milyon dolara kadar geriledi.

Bu nedenle, başta gayrimenkul projesi olmak üzere alternatif gelirler bulmak zorundayız."

Serdal Adalı: "Gelin, çocuklarımıza yeniden doğmuş bir Beşiktaş bırakalım. Siz de bu işin mimarı olun.

Bu tarihî fırsatı camiamıza sunmaktan gurur duyuyoruz. Sizden de gerekeni yapmanızı rica ediyoruz. Vereceğiniz her karar başımızın üstüne."

Serdal Adalı: "Dikilitaş'ta yaklaşık 40 yıldır atıl olarak duran bir arazimiz var. Geçmiş yönetimler imarı almak için gitmişler ama alamamışlar.

Malımızın bir yere gittiği doğru değil; aksine, 40 yıldır gelir elde etmediğimiz bir yerden faiz borcumuzu kapatacak hâle gelmiş oluyor.

Bölgedeki diğer araziyi de parasını verip alacağız."

Serdal Adalı: "Emlak Konut, projenin finansmanını sağlayacak ve devlet güvencesi sunacak.

Ziraat Bankası’nı da, projeye büyük faydası olacağı için dahil etmek istiyoruz.

İki devlet kurumunun projede yer alması, satış konusunda da büyük katkı sağlayacak."

Serdal Adalı: "Bana, 'Serdal Adalı, bu yetkiyi niye istiyorsun?' diyenler var.

Ben bu yetkiyi, her sene faize 50 milyon Euro vermemek için istiyorum.

Rakiplerimizin yıllık 15-20 milyon avro maaşlar ödediği bir ortamda, aynı kalitede oyuncularla sahaya çıkmak için istiyorum."

Foruma Git: