Karakartal Forum Analizler Gündem Analizleri Forvet Transferi " Rotasyonu "
Forvet Transferi " Rotasyonu "
Liderrafasilva
Forvet Transferi " Rotasyonu "
2
47
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
Liderrafasilva Admin
Admin
  • Rep: 2
Beşiktaş'ın forvet hattında elinde birden fazla koz bulunması lazım.

Malum camia büyük ihtimalle osimhen işini bitirmiş durumda ve ellerinde icardi+morata bulunuyor. Aynı şekilde fenerbahcede muhtemelen En-Nesryi'yi satıp yerine daha üst düzey bir isim alacak.

Biz lige immobile+sıradan bir isimle başlayamayız. Umarım immobile ayrılır ve maaş yükünden kurutulur iki forvet birden alırız.

İmmobile'nin ayrılmadığı senaryoda mecburen tek forvet alacağız buda üst düzey bir pivot santrafor olmalı. Örneğin: Sorloth,Shick,Abraham gibi isimler.

Başkan gidip sıradan bir pivot santrafor alırsa benim açımdan sınıfta kalmış olur.

Diyelim ( inşallah) immobile ayrılırsa Pivot santrafordan sonra birde kanat forvet tarzı hızlı, adam eksilten bir forvet ile elimiz çok güçlü duruma gelir.

Sizin forvet transferi hakkındaki yorumlarınız neler?
furkangn7 Süper Mod.
Süper Moderatör
  • Rep: 9
İlk ismi çıktığı günden beri Beto'yu istiyorum. Zaten normaldede takip ettiğim bi futbolcuydu baya beğeniyorum. Bize çok uyacağınıda düşünüyorum.
Seninle,başlıyor,bitiyor her günüm 
Siyahına mahkumum Beyazına sürgünüm
[Resim: 600x200]
Liderrafasilva Admin
Admin
  • Rep: 2
(06-06-2025, 08:04 PM)furkangn7 demiş ki: İlk ismi çıktığı günden beri Beto'yu istiyorum. Zaten normaldede takip ettiğim bi futbolcuydu baya beğeniyorum. Bize çok uyacağınıda düşünüyorum.
Katılıyorum a plus bı forvet olmasa dahi bizim lig için çok uygun hem pivot hemde seri. İtalya dönemlerini hatırlıyorum bizde iş yapmama ihtimali yok

Foruma Git: