Karakartal Forum Analizler Gündem Analizleri Konferans Ligi Seçeneği
Konferans Ligi Seçeneği
Liderrafasilva
Konferans Ligi Seçeneği
6
88
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
Liderrafasilva Admin
Admin
  • Rep: 2
Bazılarına saçma gelebilir ama benim bı görüşüm var:

Geçen sene gördük ki yeni formatta bizim Avrupa Ligi'nde ilerleme şansımız çok zor. Ve 8 Maç olması durumu takımı epey yoruyor.

Konferans Ligi'nde bu sezon çoğumuzun adını dahi söyleyemediği İsveç ekibi Djugardens yarı final oynadı . Ve bu takımın piyasa değeri sadece 21 milyon Euro.

Biz eğer dördüncü olursak ki muhtemelen öyle duruyor. Avrupa ligi için 3 ön eleme oynayacagiz. Bana göre bu eleme turlarının birinde elenip konferans Ligi'ne düşeceğiz.

Ki bence konferans Ligi'ne katılmamız daha iyi olacak. Çünkü ilerleme şansımız oldukça yüksek ; çeyrek final , yarı final hayal değil. Takımın Avrupa'daki prestiji için çok önemli böyle başarılar. Ve Konferans Ligi'nde 8 değil 6 maç oynanıyor buda takımın daha az yorulması anlamına geliyor.

Benim fikrim böyle sizin fikirleriniz neler ?
Şerefli Şampiyon Kurucu
Kurucu
  • Rep: 15
Hiçbir şekilde topçulara elenin, konferans oynayalım diyemezsin ki..
[Resim: fkfivom.png]

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler.”
Liderrafasilva Admin
Admin
(06-05-2025, 02:52 PM)Şerefli Şampiyon demiş ki: Hiçbir şekilde topçulara elenin, konferans oynayalım diyemezsin ki..
Elenin diyemeyiz tabi ama bence konferansta oynamamız daha iyi olur
furkangn7 Süper Mod.
Süper Moderatör
  • Rep: 9
Bu seneki çöp kadroyla bile makabiye yenilmesen üst tura çıkıyordun. Seneye başkanın dediğine göre en az 3 baba transfer gelecek. Bu seneki kadroyla bu sonuçu aldıysak seneye daha güçlü doğru kadro ile daha yukarı çıkabiliriz avrupada. Beşiktaş hiçbir zaman büyük varken küçüğü düşünmez. Avrupa ligi bizim için en iyisi.
Seninle,başlıyor,bitiyor her günüm 
Siyahına mahkumum Beyazına sürgünüm
[Resim: 600x200]
Liderrafasilva Admin
Admin
Katılmıyorum şuan bu kadroya 3 baba isim de gelse Avrupa Ligi'nde başarı gelmez ki lyonu yendiğimiz maçta Allah korudu da yendik. İki sene sonra Avrupa Ligi'nde başarı istiyorsak bugün daha aşağıdan yukarıya doğru tırmanmalıyız o sebeple konferans Ligi'ni küçümsemek yanlış
Şerefli Şampiyon Kurucu
Kurucu
(06-05-2025, 03:59 PM)Liderrafasilva demiş ki: Katılmıyorum şuan bu kadroya 3 baba isim de gelse Avrupa Ligi'nde başarı gelmez ki lyonu yendiğimiz maçta Allah korudu da yendik. İki sene sonra Avrupa Ligi'nde başarı istiyorsak bugün daha aşağıdan yukarıya doğru tırmanmalıyız o sebeple konferans Ligi'ni küçümsemek yanlış

[Resim: 8eed51aceb6601ff4baaded507b1409b3511699.jpg]

Şerefli Şampiyon Kurucu
Kurucu
(06-05-2025, 03:59 PM)Liderrafasilva demiş ki: Katılmıyorum şuan bu kadroya 3 baba isim de gelse Avrupa Ligi'nde başarı gelmez ki lyonu yendiğimiz maçta Allah korudu da yendik. İki sene sonra Avrupa Ligi'nde başarı istiyorsak bugün daha aşağıdan yukarıya doğru tırmanmalıyız o sebeple konferans Ligi'ni küçümsemek yanlış

Partey sözleşmesi bitiyor, PSG Asensio ve bir kaç oyuncuyu bırakıyor. Öyle uçuk para istemezler. 

Başkan da İspanya turu yapmış ve Atletico Madrid başkanıyla iyi arkadaşlar. ( tabi bedava verecek değil. )

3 baba oyuncuyla bir şey olmaz mı dersen olur.

Taha Şahin , Türk Rosier gibi. Rıdvan'ı da sola koyarsın.  Puado'nun da sözleşmesi bitiyor zaten.

Şu takım bile çehresini değiştirir takımın. 3 transferle bir şeyler olur. Ama tabi 3 taneyle bırakamazsın. Bir çok mevki boş çünkü..

Foruma Git: