Karakartal Forum Haberler Beşiktaş'tan Haberler Serdal Adalı Açıklamaları Bölüm 2
Serdal Adalı Açıklamaları Bölüm 2
furkangn7
Serdal Adalı Açıklamaları Bölüm 2
0
32
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
furkangn7 Süper Mod.
Süper Moderatör
  • Rep: 9
"Ole hocayla görüşmeden önce yine Ole hoca gibi 2 tane büyük hocayla görüştüm. Takımı seyrettiklerini, kadroya baktıklarında ciddi sıkıntılı bölgeler olduğunu söylediler. Gelmekten imtina etmelerinin sebebi elimizdeki kadro ve kaos ortamıydı. Sergen Hocayla görüşmemizde de bu takım seni de yer, beni de yer dedi. Ne dediyse çıktı onu da takdir ediyorum.
Kaliteli, becerisi yukarılarda, takım ruhunu taşıyan birilerini verelim, ondan sonra hocayı yargılamaya başlayalım. Elindeki kadroyla elinden gelenin en iyisini yaptı. Beraber yaptığımız bir plan var, hoca da bunun bir parçası."

"Immobile ile bir toplantı yaptık. İçinde bulunduğumuz şartları, başka bir santrfor transfer edeceğimizi söyledik. Immobile çok düzgün bir insan. Kendisine yaptığım teklife olumlu yaklaştı. Ailesiyle konuşacağını ve haber vereceğini söyledi. Ben maaşında indirim yapıp, maç başına dönmesi teklifinde bulundum. Olursa Immobile ile devam ederiz. Bu sene performansı ortalarda olabilir ama takımın da durumu ortada. Koskoca sezonu tek kanatla geçirdik. Biz bir santrfor daha transfer edeceğiz."

"Hep derler 'Beşiktaş'ın forması 3. olur' falan, yok öyle bir şey. Beşiktaş, iyi futbolcularla iyi top oynar, mücadele eder ve öyle şampiyon olur. Beşiktaş'a sıradan futbolcuların alıp gelinmesi hiç doğru değil. Allah izin verirse yenileye yenileye gideceğiz."

"Ole hoca Beşiktaş'ın farkında. Beşiktaş'ın şampiyonluktan başka hiçbir hedefinin olmadığını da gayet iyi biliyor."

"Gönderebileceğimiz oyuncu sayısı 3. Direkt ihtiyaç olan 3 bölgeye transfer yapacağız böylece. Santrfor, sol kanat ve defansif orta saha. Büyük bir aksilik çıkmazsa bu 3 transferi kampa yetiştireceğiz."

"Mevcutlarından daha iyi oynayacak, daha faydalı birini bulursak transfer edeceğiz. Svensson da dahil, Masuaku da dahil. Kim olursa olsun."

"Gedson Fernandes'e sürekli teklifler geliyor. Gedson'dan daha iyisini bulup getirmek zor. O transferde temkinli davranıyoruz. Gedson'la konuşuyoruz, 'Beşiktaşlıyım' diyebilen birisi. Takımın en az maaş alan futbolcularındandı, devre arası iyileştirme yaptık. Gedson'un %50'sini Benfica'dan almadıktan sonra bir yere yollamanın taraftarı değilim. 5 senelik sözleşme uzatmak için de her şey hazır."

"Rio Ave'nin Demir Ege Tıknaz için 10 Haziran'a kadar süresi var. O taraftan duyduğum Rio Ave'nin 5 M€ opsiyonu verebilecek ekonomisi yok. Bekliyoruz, hocamız da bekliyor."

"Ole hoca bir süredir Kartal Kayra Yılmaz'la konuşuyor. Hoca dönmesini istiyor, beğeniyor da. İnşallah Beşiktaş'a faydalı olur. Ben de faydalı olacağını düşünüyorum."

"Semih Kılıçsoy'un 1 dönem yurt dışında kiralık oynamasının faydalı olacağı yönünde görüşmeler geçti. Görüşüyoruz, gelen teklifi bir görelim. Bugünden satmayı düşünmüyorum."

"Basketbolla ilgili bütçeyi görüşeceğiz. İyi giden bir şeye para bulmak çok kolay. Beşiktaş'ın her branşı şampiyonluğa oynamak zorunda. Yeter ki güzel idare edilsin. Fuzuli paralar harcamayacağız ancak ne kadar lazımsa parayı da sponsoru da bulacağız. Gain sponsor oldu, onlar sponsorluklarını artıracak. Basketbol çok daha iyi bir yere gidecek."
Seninle,başlıyor,bitiyor her günüm 
Siyahına mahkumum Beyazına sürgünüm
[Resim: 600x200]

Foruma Git: