Karakartal Forum Haberler Beşiktaş'tan Haberler Beşiktaş'ta Yaprak Dökümü
Beşiktaş'ta Yaprak Dökümü
Burak Anahtar 65
Beşiktaş'ta Yaprak Dökümü
0
41
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
Burak Anahtar 65 Admin
Admin
  • Rep: 1
Beşiktaş İçin En Ciddi Sınav Başlıyor!

Beşiktaş’ta kadro dışı kalması beklenen futbolcuların listesi netleşti, yönetim transfer planlarını hızlandırıyor.

[Resim: Guncellenmis-kapak-7-1536x926.jpg]

Yönetim Düğmeye Bastı: Ayrılıklar Hız Kazanıyor

Beşiktaş, yeni sezona güçlü ve dengeli bir kadroyla girebilmek için kadrosunda düşünmediği oyuncularla yollarını ayırmak istiyor. Ağustos ayının gelmesiyle birlikte, bu ayrılık sürecini daha fazla geciktirmemek adına yönetim kolları sıvadı. Siyah-beyazlılar, kadro mühendisliğini tamamlamak ve transferde net adımlar atabilmek için bu vedaları bir an önce gerçekleştirmeyi planlıyor.

[Resim: serdal-adali2.webp]

Fatih Karagümrük’ten Jonas Svensson Hamlesi

Kadroda gelecek planlamasında yer almayan Jonas Svensson’a, Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük yoğun ilgi gösteriyor. Karagümrük cephesi transferi sonuçlandırmak adına ciddi bir girişim içerisinde.

[Resim: svensson.webp]

Can Keleş’e İki Talip Birden

Genç oyuncu Can Keleş de takımdan ayrılması beklenen isimler arasında. Hem Gençlerbirliği hem de Fatih Karagümrük, genç futbolcuyu renklerine bağlamak için harekete geçmiş durumda.

[Resim: can-keles.jpg]

Hadziahmetovic İçin Yurt İçi ve Yurt Dışı Alternatifler

Amir Hadziahmetovic’e Türkiye’den olduğu kadar İngiltere Championship Ligi’nden de talipler bulunuyor. Oyuncunun geleceğiyle ilgili görüşmelerin kısa süre içinde netleşmesi bekleniyor.

[Resim: amir-hadziahmetovic-besiktasa-geri-donuyor-1536x864.jpg]

Onana İçin Menajer Devrede

Beşiktaş’ın kadrosunda düşünmediği Jean Onana için menajeri yeni bir takım arayışında. Transferde somut bir adım henüz atılmasa da, kulüplerle temaslar devam ediyor.

[Resim: Onana-2.jpg]

Oxlade-Chamberlain Gidişe Direniyor

Kadroda istenmeyen isimlerden biri olan Oxlade-Chamberlain, ayrılığa sıcak bakmıyor. İngiliz oyuncu, takımdan ayrılmak istememesi nedeniyle yönetimin işini zorlaştırıyor.

[Resim: Oxlade-chamberlain.jpg]

Rashica İle Yollar Ayrılabilir

Sağ kanat transferinin önünü açmak isteyen Beşiktaş, Milot Rashica ile yolları ayırmayı planlıyor. Kosovalı oyuncunun gönderilmesi, yeni transferin önünü açacak hamlelerden biri olarak görülüyor.

[Resim: milot-rashica-ole-gunnar-solskjaer-ile-p...-ioeg.webp]

Emrecan Uzunhan’a Süper Lig’den Talip

Genç savunmacı Emrecan Uzunhan için Süper Lig’den bir kulübün devreye girdiği belirtiliyor. Oyuncunun bu transferdeki tutumu da ayrılık sürecinde etkili olacak.

(Ertan Süzgün)

Foruma Git: