Karakartal Forum Haberler Beşiktaş'tan Haberler Rangers'tan Önemli Hamle
Rangers'tan Önemli Hamle
Burak Anahtar 65
Rangers'tan Önemli Hamle
1
68
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
Burak Anahtar 65 Admin
Admin
  • Rep: 1
Rıdvan Yılmaz İçin Rangers’tan Önemli Hamle!

Beşiktaş ile Glasgow Rangers arasında Rıdvan Yılmaz transferi için kritik bir gelişme yaşandı. Bonservis bedeli düşürüldü, gözler karara çevrildi.

[Resim: Yeni-kapak-kirmizi-5-1536x926.jpg]

Beşiktaş, Glasgow Rangers ile Rıdvan Yılmaz transferi konusunda devam eden görüşmelerde önemli bir adım attı.

[Resim: ridvan.webp]

Rangers İndirime Gitti!

İskoç temsilcisi, genç sol bekin bonservis bedelinde indirime giderek teklifini 4 milyon Euro’nun altına çekti. Bu hamle, transfer görüşmelerinin seyrini değiştirebilecek kritik bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Beşiktaş yönetimi ise teklifi dikkatle inceliyor ve karar süreci titizlikle yürütülüyor. Siyah-beyazlı kulüp, Rıdvan’ın transferi konusunda kulübün çıkarlarını gözetmeye çalışıyor. Rangers cephesi ise bu indirimin anlaşmayı kolaylaştıracağını düşünüyor.

(Ertan Süzgün)
Burak Anahtar 65 Admin
Admin
  • Rep: 1
Rıdvan Yılmaz İçin Resmi Girişimler Başladı!

Beşiktaş, Rangers’ta forma giyen eski oyuncusu Rıdvan Yılmaz’a resmi teklif sundu. Genç futbolcunun dönüş kararı merakla bekleniyor.

[Resim: YENI-KAPAK-TERS-RENK-10-1536x926.jpg]

Siyah-Beyazlılar, eski sol beki için resmen devrede

Beşiktaş, altyapısından yetişerek Avrupa’ya transfer olan ve şu anda Rangers forması giyen Rıdvan Yılmaz’ı yeniden kadrosuna katmak için harekete geçti. Yönetim, genç oyuncuya resmi teklifini sundu.

[Resim: Ridvan-Yilmaz2.webp]

Transfer girişimi resmiyet kazandı

İskoç ekibi Rangers’ta forma giyen 24 yaşındaki sol bek için siyah-beyazlılar somut bir adım attı. Beşiktaş yönetimi, Rıdvan Yılmaz’a geri dönüş teklifini resmî olarak iletti. Transfer süreci, oyuncunun vereceği yanıta göre şekillenecek.

Rıdvan’ın cevabı merak konusu

Henüz anlaşma sağlanmamış olsa da, Beşiktaş’ın bu hamlesi taraftarlarda büyük heyecan yarattı. Genç sol bekin kısa süre içinde kararını açıklaması bekleniyor. Kulübün, sezon öncesi kadrosunu şekillendirme planlarında Rıdvan’a özel bir yer ayırdığı konuşuluyor.

(Ertan Süzgün)

Foruma Git: