Karakartal Forum Analizler Gündem Analizleri Beşiktaş Sağ bek Transferi
Beşiktaş Sağ bek Transferi
Burak Anahtar 65
Beşiktaş Sağ bek Transferi
2
97
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
Burak Anahtar 65 Süper Mod.
Süper Moderatör
  • Rep: 0
Öncelikle Osayi Championship ekiplerinden Birmingham'a gitmiş. İyi de olmuş , isabet olmuş.Bizden istediğinin paranın yaklaşık 4 te 1 'i kadar bir miktar vermişler ve kabul etmek "zorunda kalmış" İyi ki almamışız. Burası Beşiktaş ve burada böyle oyunculara yer yok. Ben Osayi'ye karşı değildim fakat tam geleceği gün fiyat yükselterek ne kadar pazagöz bir oyuncu olduğunu gösterdi.Babası falan hikaye bence zaten. Başkanın duruşu ve tavrı gerçekten bence diğer ilgilendiğimiz oyunculara da iyi bir mesaj olmuştur. Tam bir Beşiktaş Başkanı duruşu sergilemiştir. 
 Şuan ilgilendiğimiz söylenen 2 isim var. Biri Kyle Walker-Peters diğeri ise Semedo . Favori Walker-Peters gibi gözüküyor tabii her an herşey olabilir. Muhtemelen yeni sağ bek svenssonn ayrıldıktan sonra açıklanacaktır.Svenssonun'da bir Anadolu kulübüne verileceği söyleniyor. Oyuncunun önceliği İstanbul'da ya da yakınında oynamak.Beşiktaş'ın daha son kararı vermediği söyleniyor fakat Yeni alacağımız sağ bek büyük ihtimalle yabancı olacağı için yabancı sınırından dolayı yolların ayrılacağını düşünüyorum. Önümüzdeki günlerde durumu netleşecektir. 
 Yedek bek olarak da Türk isim bir isim düşünülüyor. O isim daha önce de yazılan fakat sonraya bırakılan, Çaykur Rizespor'da forma giyen Taha Şahin olacağı kuvvetle ihtimal. Yaşı genç bir oyuncu ve istikrarlı bir isim.Son 3 sezondur düzenli olarak forma giyiyor.Beşiktaşımıza yakışacağını ve terinin son damlasına kadar savaşarak iyi bir etki bırakacağını düşünüyorum
KartalMekanMedia KartalMekanMedia
Beşiktaş Muhabiri
Şuan Medyada Yazılan İki isim Var Senin Dediğin Gibi (Kyle Walker-Peters,Semedo)
Ama Bence Başkan Kimsenin Düşünmediği Bir Sağ Bek İndirecek
Burak Anahtar 65 Süper Mod.
Süper Moderatör
(07-04-2025, 05:20 PM)KartalMekanMedia demiş ki: Şuan Medyada Yazılan İki isim Var Senin Dediğin Gibi (Kyle Walker-Peters,Semedo)
Ama Bence Başkan Kimsenin Düşünmediği Bir Sağ Bek İndirecek
Dediğim gibi en çok yazılan bu 2 isim var. Başka biri olma ihtimali tabiki de  her zaman var. Bu iki oyuncu zaten kötü oyuncular değil. Kendi oynadıkları takımlarda düzenli ve istikrarlı forma giyen isimler.fakat ben yine de biraz Walker-Peters tarafındayım. Eğer senin dediğin gibi Başkan kimsenin düşünmediği bir sağ bek indirecekse bu isimlerden , Daha iyiyse neden olmasın  ( Önerisi varsa buyursun gelsin)

Foruma Git: