Karakartal Forum Analizler Takım Analizleri Başkan ve Transferler
Başkan ve Transferler
Rafaizm
Başkan ve Transferler
1
35
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
Rafaizm
Üye
  • Rep: 0
Bence,başkanı hemen istifaya davet etmeyip sabırlı olmalıyız.Bu transfer döneminde Beşiktaş'taki geleceğini kendisi belirleyecek zaten.Malum camia hemen 1 yılda böyle yıldız transfer yapmaya başlamadı.Kendimizden örnek verelim Fikret Orman ilk geldiğindede kulüp berbat halde ve borç batağı içindeydi.Ancak sabır ettik,en kral yıldızlarıda getirdik,Avrupa'da başarılıda olduk.Eğer sadece Bajo,Osayi gibi futbolcular getirip az sayıda oyuncu gönderecekse hemen istifa etsin.Ama bence öyle olmayacak,abartı olmasada iyi oyuncular ve yıldız santrafor alacağımızı umuyorum.Başka çaremiz yok, güvenmeliyiz...
Rafarejma27
Üye
  • Rep: 0
(06-11-2025, 11:09 PM)Rafaizm demiş ki: Bence,başkanı hemen istifaya davet etmeyip sabırlı olmalıyız.Bu transfer döneminde Beşiktaş'taki geleceğini kendisi belirleyecek zaten.Malum camia hemen 1 yılda böyle yıldız transfer yapmaya başlamadı.Kendimizden örnek verelim Fikret Orman ilk geldiğindede kulüp berbat halde ve borç batağı içindeydi.Ancak sabır ettik,en kral yıldızlarıda getirdik,Avrupa'da başarılıda olduk.Eğer sadece Bajo,Osayi gibi futbolcular getirip az sayıda oyuncu gönderecekse hemen istifa etsin.Ama bence öyle olmayacak,abartı olmasada iyi oyuncular ve yıldız santrafor alacağımızı umuyorum.Başka çaremiz yok, güvenmeliyiz...
Bende aynı senin gibi düşünüyorum sabretmek lazım en iyi örnek bundan 4 sene önceki Galatasaray gibi borç batağı oyuncu sıkıntısı vs yaşadılar bak şimdi ne hale geldiler daha simdi sane çektiler Bruno Fernandes geliyor. Bunlar örnek ama serdar başkan bence kalitesini daha transfer sezonu açılmadan gösterdi gibi yıldız transfer olucak dedi kaltı sonra yıldız transfer olmayacak dedi arazi satışından şu kadar gelirimiz olucak dedi reklamını adam akıllı yapamadı belirlenen gelirin çeyreği kazanç yaptı sponsorluk deniliyo bugün misliyle anlaşma yapmışlar bazı kaynaklar 2.5 milyon Euro diyo hiç yapma daha iyi bana göre sponsorlukla takım adam olunmuyor zengin başkanla takım kendine gelebilir

Foruma Git: