Karakartal Forum Haberler Beşiktaş'tan Haberler Maç Sonrası Solskjaer'den Açıklamalar
Maç Sonrası Solskjaer'den Açıklamalar
Burak Anahtar 65
Maç Sonrası Solskjaer'den Açıklamalar
0
45
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
Burak Anahtar 65 Admin
Admin
  • Rep: 1
⚫⚪

Ole Gunnar Solskjaer: "Shakhtar maçında 14-15 oyuncuyu kullanacağız. Maçın yoğunluğuna göre hazırlanıyoruz. Orkun, henüz %100 olarak başlamadı. Umarım o da Shakhtar maçındaki 14-15 kişinin bir parçası olacak."

Ole Gunnar Solskjaer: "Bugün bazı oyunculara şans verdim, fikrimi değiştirmeleri için. Ama bazıları fikrimi değiştiremedi."

Ole Gunnar Solskjaer: "Sezon öncesi kampları zorlu olur. Sakatlıklar olabilir, çünkü çok çalışıyoruz. Mustafa, bir süre takımdan uzak kalacak. Bir kas sakatlığı görünüyor. MR çekilecek. Semih, dün sakatlandı. Gedson'un sakatlığı var. Fahri de aynı şekilde."

Ole Gunnar Solskjaer: "4-2-3-1 deyin, 4-3-3 deyin. Ben, 9 numara ile oynayacak bir hocayım. En azından bir forvetle oynayacak bir hocayım."

Ole Gunnar Solskjaer: "Shakhtar Donetsk iyi bir takım ama eleyebiliriz. Ben her sezona inanç ve umutla başlarım. İyi transferler yaptık, iyi hazırlandık. Benim inancım hep var. Eleyecek güçteyiz."

Foruma Git: