Karakartal Forum Analizler Gündem Analizleri İrfan Can Göndermesi ?
İrfan Can Göndermesi ?
Burak Anahtar 65
İrfan Can Göndermesi ?
3
113
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
Burak Anahtar 65 Süper Mod.
Süper Moderatör
  • Rep: 0
Beşiktaş'ın son yaptığı paylaşımlarda, Abraham'ın tanıtım videosunda ki kahve detayı ve Hikayede paylaşılan sohbet mesajındaki 17 sayısı merak uyandırdı. İrfan Can Kahveci'nin hem milli takımda hem de Fenerbahçe de 17 numaralı formayı giymesi buna bir gönderme olabileceği düşünülüyor. 
    Öncelikle zaten daha önce de adı Beşiktaş ile anılmış bir oyuncu. İhtimal var mı ? Kesinlikle var, maddi anlamdan önce adam zaten çok verimli bir sezonun ardından yeni hocaları Mourinho ile beraber geçen sene sıfırlandı. Yani öyle bir sezondan sonra böyle bir oyuncuyu kesebilmek gerçekten büyük bir beceri gerektirir. Nasıl oldu da böyle bir oyuncudan faydalanamadılar gerçekten ben de anlamadım. Yetenek anlamında benim çok beğendiğim ve takip ettiğim bir oyuncu.Hatta bizle adı ilk anıldığı zaman direk alınması gerektiğini düşünüyordum. Adamda müthiş bir sol ayak var.Yedeğe çekersek süper olur. Yedekten girip sana maçı da çözebilecek bir oyuncu.Aynı zamanda Abraham'ı da(Yedek forvet alınırsa aynı zamanda onu da )besleyebilecek bir isim.Yeri gelir sakatlık olduğu zaman 11 de başlar. Cerny(Olmasa bile onun seviyesindeki başka bir yabancı oyuncu)ve İrfan Can ikilisi bizim sağ kanat yükünü rahatlıkla çeker
Furkanzio Romano Moderatör
Moderatör
Aslında hem milli hem iyi oyuncu hemde lige adapte. Yani Beşiktaş için iyi bir transfer olur.
Burak Anahtar 65 Süper Mod.
Süper Moderatör
Kesinlikle. Nokta atışı.Gerçekten çok sevdiğim ve istediğim bir oyuncu.Umarım Hayırlı Olsun deriz
Şerefli Şampiyon Kurucu
Kurucu
  • Rep: 22
Yani fena olmaz.
[Resim: fkfivom.png]

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler.”

Foruma Git: