Karakartal Forum Analizler Gündem Analizleri Thomas Partey Alınmalı mı ?
Thomas Partey Alınmalı mı ?
Burak Anahtar 65
Thomas Partey Alınmalı mı ?
2
103
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
Burak Anahtar 65 Süper Mod.
Süper Moderatör
  • Rep: 0
Bu adam kesinlikle kötü bir oyuncu değil, gerçekten sağlam bir oyuncu. Fakat yaşı? Maaşı? İmza parası? Adam 10 milyon maaş + 10 milyon imza parası istiyor ve bu adam 32 yaşında. Tabii ki aşırı yaşlı bir oyuncu değil ama 3 yıllık kontrat sonunda 35-36 yaşında olacak ve muhtemelen bedelsiz ayrılacak. 40 milyon kasadan çıkacak bu 3 senenin sonunda. Zaten Abraham'ı alarak 50 milyon gibi bir yükün altına giriyoruz. Bir de böyle bir molozun altına girmeye gerek var mı?
Zaten bu adam tecavüz ile suçlanıyormuş. Doğruluğunu bilemeyiz tabii ki, ama öyle bir şey varsa hiç bulaşmayalım. Beşiktaş’ımızın adını kirletecek oyuncular kesinlikle istemiyoruz. Ama zaten bize düşeceğini de düşünmüyorum.
Onun yerine şöyle bir formül düşündüm: Bu adama verilecek para bence Beşiktaşlı Orkun Kökçü'ye verilmelidir. “Yarım kalan bir hikâyemiz var.” Manevi anlamı bir kenara bırakalım, ama Orkun gerçekten de bizim orta sahaya seviye, hatta çağ atlatabilecek bir isim. Zaten Benfica’da hocasıyla arası hazır bozukken, direkt indirmemiz gereken bir oyuncu (tabii ki de imkân varsa). Orkun’a yapacağın yatırımın sonucunu 1-2 sene içerisinde alırsın. 24 yaşında; zaten 3 senenin sonunda 27 olur. Oradan da bir Avrupa kulübüne iyi bir fiyata satılabilir. Zaten adam Beşiktaşlı olduğunu söylüyor. Kendisine verilen paraları (satılırsa) satılacağı zaman fazlasıyla tazmin edeceğine eminim. Açıkçası, eğer getirilirse Beşiktaş’ımıza değer katacağını düşünüyorum.
Çok sevdiğim, beğendiğim ve güvendiğim bir oyuncu. Yine söylüyorum, Partey’e karşı değilim fakat yine de öyle bir imkân ve para varsa, Partey alınacağına Orkun Kökçü’nün alınmasını tercih ederim.
Şerefli Şampiyon Kurucu
Kurucu
  • Rep: 22
Aklanmadan olmaz.
[Resim: fkfivom.png]

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler.”
Burak Anahtar 65 Süper Mod.
Süper Moderatör
  • Rep: 0
Aklansa da almamalıyız bence Big Grin Orkun Kökçü saflarındayız . İlla bonservis ile alınmak zorunda değil ayrıca kiralanabilir. Tabii ki de satın alma opsiyonu ile . Güzel bir fiyata anlaşılırsa iyi olur. Zaten Benfica da iyice bizim altyapıya döndü. Tanıdık yani zorluk çıkarmazlar diye düşünüyorum. Hem yine söylüyorum Orkun'dan bonservis de kazanabiliriz. İyi bir anlaşma ile bu işten karlı çıkabiliriz

Foruma Git: