Daha iyisi Real Madrid'de oynuyor ha ? başta şaka yapmış veya mizah sayfası sandım fakat harbiden böyle bir açıklama yapmış. Bence başkan da Rashica'nın ne kadar vasıfsız bir oyuncu olduğunu biliyor ama ilgilenen kulüpler var. Başkanın bu açıklamalarını biraz ona yormak gerekiyor.Borussia Mönchengladbach ilgilendiği yazılıyor ve söyleniyor.Tabii farklı bir takım da olabilir.Açıkçası Rashica gibi bir oyuncudan bonservis kazanmak bence açık ara transfer başarısıdır. Ben açıkçası beleşe bile satılmasına razıydım fakat bir de üstüne para kazanacağız. Tam fiyatı bilemiyorum ama 3-4 m aralığında olabileceği söyleniyor. Umarım çıkarız böyle adamlar bizden uzak olsunlar. Mönchengladbach'a mı gidiyor başka bir yere mi gidiyor !! Nereye gidiyorsa gitsin
Başkanın Rashica Açıklamaları
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi

İnşallah stratejidir.
![[Resim: fkfivom.png]](https://i.hizliresim.com/fkfivom.png)
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler.”
Başkan Rashica'yı göndermiyeceğini çünkü lige adapte ve takıma uyum sağladığını söyledi.

(07-04-2025, 01:16 PM)Furkanzio Romano demiş ki: Başkan Rashica'yı göndermiyeceğini çünkü lige adapte ve takıma uyum sağladığını söyledi.Yukarıda açıkladığım gibi bunun bir transfer stratejisi olduğunu düşünüyorum. Yani kendimizi kandırmayalım. Rashica'nın Athletic Bilbao maçı hariç iyi performans gösterdiği ya da maçı çözdüğü kaç maç sayabiliriz ya da sayabilir miyiz!!! Daha Anadolu kulüp oyuncularına (küme düşenlerin bile) üstünlük sağlayamayan bir oyuncunun Avrupa'da bizi nasıl rezil edeceğini düşünemiyorum açıkçası. O yüzden Rashica Beşiktaş'ın oyuncusu değildir ve en yakın zamanda ayrılmasını bekliyor ve temenni ediyoruz
(07-04-2025, 01:03 PM)Şerefli Şampiyon demiş ki: İnşallah stratejidir.Başka bir açıklaması olamaz