Karakartal Forum Analizler Farklı Oyuncu Analizleri Igor Thiago Analiz
Igor Thiago Analiz
EgemenLjajic
Igor Thiago Analiz
4
247
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
EgemenLjajic
Üye
  • Rep: 0
Igor Thiago 23 yaşında Brezilyalı sağ ayaklı bir santrafor. Kendisi çok üst düzey bi golcü değil ama 3. bölgede oldukça aktif bir futbolcu. Bu sezon sadece 8 maçta 180 dakika süre buldu. Ama 23-24 sezonu bütün kulvarlarda 53 maçta 29 gol 7 asist yaptı. 
!!!!!!!!Oyuncu 24-25 sezonunda 2 sakatlıktan toplam 273 gün sakatlanmış ve 37 maç kaçırmış!!!!!!!!!
[Resim: igor-thiago-1.jpg]
Öne çıkan özellikleri: Kafa toplarında rakibi sırtına alıp çok rahat bi şekilde skor üretebiliyor. Kafasını ayağı gibi kullanıyor demek yersiz olmaz. Boyu 1.91 olan bir santrafordan da bu beklenir zaten. Ortanın sertliği fark etmeksizin her topta kendini öne atan bir oyuncu. Ceza sahası içinde eline geçen fırsatları değerlendirme konusunda ise gayet iyi, gol atmayı bilen bir oyuncu.

Zayıf yönleri: Oyun içinde çok hareketli bir isim değil. Orta sahaya gelip topu alıp ileri taşıyan bir oyuncu değil. Defansa dönüp yardım edecek bir oyuncu hiç değil. Thiago süratli bir oyuncu değil. Beşiktaşın şuan oynadığı geçiş oyununda pek etkili olacak bi oyuncu değil. Üst düzey tekniği olan bir oyuncu değil ama bu onun gelişmeye açık olmadığını ispatlamaz. Uzun boyun getirdiği en büyük dezavantaj zaten ağırlık. Igor bu yönde biraz zayıf kalmış ama henüz 23 yaşında olması da bir avantaj ve gelişime açık bir oyuncu.
furkangn7 Admin
Admin
  • Rep: 11
İstatistik her ne olursa olsun ben sakatlıkda çok titizim o yüzden istemiyorum.

Eline sağlık. İstatistik her ne olursa olsun ben sakatlıkda çok titizim o yüzden istemiyorum.
EgemenLjajic
Üye
(06-19-2025, 06:57 AM)furkangn7 demiş ki: İstatistik her ne olursa olsun ben sakatlıkda çok titizim o yüzden istemiyorum.

Eline sağlık. İstatistik her ne olursa olsun ben sakatlıkda çok titizim o yüzden istemiyorum.
Aynı görüşteyim bu yüzden Tolu Arokodare yada Promise David istiyorum.
furkangn7 Admin
Admin
  • Rep: 11
(06-19-2025, 07:14 AM)EgemenLjajic demiş ki:
(06-19-2025, 06:57 AM)furkangn7 demiş ki: İstatistik her ne olursa olsun ben sakatlıkda çok titizim o yüzden istemiyorum.

Onlarda 18-20m Eurodan başlıyo. Ha ben isterim verelim 20 30 neyse gelsin ama ekonomik şartlar el vermiyo yoksa gidelim 30a sörlothu alalım.
EgemenLjajic
Üye
(06-19-2025, 07:28 AM)furkangn7 demiş ki:
(06-19-2025, 07:14 AM)EgemenLjajic demiş ki:

Onlarda 18-20m Eurodan başlıyo. Ha ben isterim verelim 20 30 neyse gelsin ama ekonomik şartlar el vermiyo yoksa gidelim 30a sörlothu alalım.
Bende bunu anlamıyorum santrafor için özel bütçe ayırmış para yok diye sponsor arıyor ama Anguissaya 20m€ buluyor. Bu para nerden geldi 5  6 transfer yapacaksın para yok diyorsun 29 yaşında ön liberoya 20 milyon veriyorsun

Foruma Git: