Karakartal Forum Haberler Beşiktaş'tan Haberler Denetim Kurulu Başkanı: “3 Yönetimle Çalıştık, Çatışmayı Göze Aldık”
Denetim Kurulu Başkanı: “3 Yönetimle Çalıştık, Çatışmayı Göze Aldık”
furkangn7
Denetim Kurulu Başkanı: “3 Yönetimle Çalıştık, Çatışmayı Göze Aldık”
0
15
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
furkangn7 Süper Mod.
Süper Moderatör
  • Rep: 9
Beşiktaş Denetim Kurulu Başkanı Gökhan Tiryaki, Divan Kurulu’nda 3 yıllık görev dönemini değerlendirdi.

Tiryaki’nin Açıklamaları:
"İlk dönemimizde 3 yıl boyunca birazçık çalkantılı ve zor bir döneminde görev aldık. 3 farklı yönetimle çalışmak zorunda kaldık. Bu 3 yılda nelerle karşılaştığımızı tüm üyelerimiz ve taraftarlarımız ile paylaşmak istiyoruz. Biz Beşiktaş’ta denetim algısını oturtmaya geldik! Beşiktaş’ta denetim olabileceğini ve denetim kurulunun liyakatli, bağımsız, gerektiği zaman yönetimlerle çatışmayı göze alarak Beşiktaş’ın menfaatini korumakla görevli olduğunu ve bundan hiç çekinmemesi gerektiğini göstermeye çalıştık. Biz teknik anlamda denetim yapacağız ve amacımız Beşiktaş’ı şeffaf, hesap verebilir hale getirmekti. Bundan önce oturan denetimsizlik ve hesap vermeme karakteri, maalesef kulübün tüm hücrelerine işlemiş durumda! Bu sadece yönetim kurulu değil, burası da dahil olmak üzere tüm kurullar için geçerliydi. Denetim yaptığınız için ilişkilerin sizin karar ve görüşlerinize etki etmemesi için olabildiğince geride duruyoruz. Biz buraya 6 yıllık bir plan için geldik ve Beşiktaş’ı 6. yılında uluslararası standartlarda denetim yapılabilir aşamaya getirip, Beşiktaş’ın organizasyon yapısını ‘olabildiği kadar’ kendi yetkilerimiz ölçüsünde uluslararası standarta taşımaya çalıştık."

"12 toplantıda 5 kişi dahi denetim kurulu raporunu konuşmamış! Bu bakış açısı kulübün geri kalanına da sirayet etmiş, kulübün sadece günlük plan yapan, hayatını günlük idame ettirmeye çalışan bir yapı haline gelmiş! Bugünlük bir sorundan bahsetmiyoruz, bu 20-25 yılda kulübe oturmuş bir yapı. Çünkü kulüp denetlenmek istemiyor. Bu süreçte veriler ve bilgileri olabildiğince geciktirebilirsek, böylece zaman azalır, zaman azalırsa denetim az yapılırsa rapor kısa sürede gelir ve denetim raporu artık tartışılmaz."
Seninle,başlıyor,bitiyor her günüm 
Siyahına mahkumum Beyazına sürgünüm
[Resim: 600x200]

Foruma Git: