Sen basindan beri takımın her maçını izliyorum neredeyse.ben solskajer devam etsin tarafındayım çünkü sürekli plan değişerek bir planda ustalaşmayı gec adım atamazsiniz.Hica tecrübeli onunde yaz transfer dönemini iyi geçirirse neden olmasin zor mu zor ama yapılabilir.İyi topçular lazim rafa gibi. Önümüzdeki süreçte görücez bakalım ne oluyo(sergen diyenler icin de sergen bizim hocamız degil gelmeyip surekli takima sallıyor,destek vermeiyo efsanemiz falan da degil)
Beşiktaş hakkında genel rota
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
(06-03-2025, 03:22 PM)Rafabedosilva demiş ki: Sen basindan beri takımın her maçını izliyorum neredeyse.ben solskajer devam etsin tarafındayım çünkü sürekli plan değişerek bir planda ustalaşmayı gec adım atamazsiniz.Hica tecrübeli onunde yaz transfer dönemini iyi geçirirse neden olmasin zor mu zor ama yapılabilir.İyi topçular lazim rafa gibi. Önümüzdeki süreçte görücez bakalım ne oluyo(sergen diyenler icin de sergen bizim hocamız degil gelmeyip surekli takima sallıyor,destek vermeiyo efsanemiz falan da degil)
İnşallah şu kadro düzgün kurulur. Yoksa kralı gelse hiçbir şey yapamaz bu kadroyla.
![[Resim: fkfivom.png]](https://i.hizliresim.com/fkfivom.png)
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler.”

(06-03-2025, 04:04 PM)Şerefli Şampiyon demiş ki:İlk önce düzgün sağlam kadro kurulsun ondan sonra baktık hoca kadroyu kullanamıyor o zaman hocayı değiştiririz ama ilk önce 3 başkan ve 10dan fazla hoca yiyen kadroyu değiştirelim(06-03-2025, 03:22 PM)Rafabedosilva demiş ki: Sen basindan beri takımın her maçını izliyorum neredeyse.ben solskajer devam etsin tarafındayım çünkü sürekli plan değişerek bir planda ustalaşmayı gec adım atamazsiniz.Hica tecrübeli onunde yaz transfer dönemini iyi geçirirse neden olmasin zor mu zor ama yapılabilir.İyi topçular lazim rafa gibi. Önümüzdeki süreçte görücez bakalım ne oluyo(sergen diyenler icin de sergen bizim hocamız degil gelmeyip surekli takima sallıyor,destek vermeiyo efsanemiz falan da degil)
İnşallah şu kadro düzgün kurulur. Yoksa kralı gelse hiçbir şey yapamaz bu kadroyla.
Seninle,başlıyor,bitiyor her günüm
Siyahına mahkumum Beyazına sürgünüm
Siyahına mahkumum Beyazına sürgünüm