Karakartal Forum Haberler Beşiktaş'tan Haberler Transfer Planlaması
Transfer Planlaması
Burak Anahtar 65
Transfer Planlaması
0
26
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
Burak Anahtar 65 Admin
Admin
  • Rep: 1
Transfer Yapılması Gereken Mevkiler

✓ 1 Sağ Bek 

✓ 1 Sağ Stoper 

✓ 1 Sol Stoper 

✓ 1 Isıran Sert 6 Numara 

✓ 2 Sağ Kanat 

✓ 2 Sol Kanat 

✓ 1 Tane de Abraham'la Forma yarışına girebilecek Sağlam , Golü kovalayan Bir Forvet 

-Sağ bek zaten malumunuz sırayla Osayi ve Walker-Peters İptal olan transferi İptal olan isimler. Buraya bir as bir de yedek lazım. Yapılacak iyi bir sağ bekin yanına + Bir de yedek, büyük ihtimalle türk bir isim olacaktır. Bu kendi ligimizden veya gurbetçi biri olabilir. Transfer döneminin başlarında Çaykur Rizespor'da forma giyen Taha Şahin ismi çıkmıştı. Belki ilerleyen zamanlarda girişimler olabilir.

- Stoper , Oynadığımız maçlarda savunma zafiyeti bariz. Bundaki en önemli faktörlerden biri de stoper tandemi. Uduokhai ve Paulista kesinlikle iyi bir tandem değil. Uduokhai belki verilen bonservisten dolayı kalma şansı olabilir. Fakat Paulista'nın net gitmesi lazım. Sağ stopere net bir isim gerekiyor. Aynı şekilde sol stoperede. İki stoperden birinin en az baba stoper diye tabir ettiğimiz savunmayı yöneten bir isim olması gerekiyor. Onu da savaşçı ikinci bir isim tamamlamalı. Zaten Graf'ı getirdiler bunları da biz söyleyeceksek o adam ne iş yapıyor , ne diye maaş alıyor ? Uduokhai belki de yedek olarak kalabilir. O da verilen bonservisten dolayı yoksa bence hemen gönderilmeli. 

-Sol beke zaten yeni Jurasek geldi. Bir maç kötü oynadı diye adama demediğinizi bırakmadınız. Bir de masuaku sevdalıları çıktı şimdi. Masuaku kaç tane böyle maçı var geçen sezon biliyor musunuz ? Sırf onun hataları yüzünden kaç gol yediğimizi. Geçen sezon eksi punadaki Adana Demirspor'a kaybettik. Unuttunuz mu ? Ben unutmadım. Ayrıca gönderdik adamı yani bitti. Geri dönsün diyenler neyin kafasında acaba. Yeni sezonda sol bekimiz Jurasek'tir. Beğensenizde beğenmesenizde Beşiktaş'ımızın oyuncusudur. Bize düşen destek olmaktır. Zaten desteğimizle ve oyuncuya verdiğimiz güven ile inşallah güzel performans gösterecektir. Yedeğine de Rıdvan Yılmaz konuşuluyor. Kulübüyle iplerini koparmak istediği söyleniyor. Gelişmeler yaşanabilir. Olmazsa yine yedeğe yerli bir isim kazandırılması bekleniyor.

- 6 Numara , Oyunumuza sertlik katmamız gerekiyor. Bu da ancak ısıran sert bir Defansif Orta saha ile olur tabiki. En acilinden yapılması gereken mevkilerin başında geliyor.

-Kanatlar hücüm anlamında en önemli silahımız olmalı. Çünkü Abraham gibi bir pivot santrafor aldın beslemen lazım. Yoksa bir cacık olmaz ondan da. Bir sağ bir sol ve bu iki isim tartışmasız olmalı. Gözün kapalı güvenmen gerekiyor. Ayrıca yedekte lazım tabiki. Yedek için de fırsat transferi kollancaktır diye düşünüyorum. 

-Yedek forvet bence alınmalı. Semih zaten gitti, Mustafa'nın durumu belirsizliğini koruyor. Dönse bile performansı belli değil. Kısaca Abraham dışında forvetimiz yok. Yine fırsat transferi kollancaktır. 

Şimdi ben genel planlama üzerinden söyledim. Fakat reaksiyon olarak ;

Sağ Kanat , Sol Kanat , 6 Numara ve Sağ Bek transferi yapılacaktır acilinden tahminimce. Stoper de buna dahil edilmeli bence fakat yönetimin planını bilemeyiz. Umarım iyi bir planlama ile bu cendereden çıkarız. Hayırlısı olsun Diyelim !

Foruma Git: