![]() |
Acilen Gitmesi Gereken İsimler - Yazdırılabilir Sürüm +- Karakartal Forum (https://www.karakartalforum.com.tr) +-- Forum: Haberler (https://www.karakartalforum.com.tr/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Beşiktaş'tan Haberler (https://www.karakartalforum.com.tr/forumdisplay.php?fid=11) +--- Konu: Acilen Gitmesi Gereken İsimler (/showthread.php?tid=1027) |
Acilen Gitmesi Gereken İsimler - Burak Anahtar 65 - 08-01-2025 ACİLEN GİTMESİ GEREKEN İSİMLER ✓ Uduokhai: Çok ağır ve ruhsuz Beşiktaş'ımıza yakışmıyor ✓ Svensson : Adam sırf çabalıyor diye kalsın diyen avanaklar var gerçekten görmüyor musunuz ? adamın ekstra yaptığı birşey yok. Antrenman da ne yapıyorsa maçta da onu yapıyor. Acilen Gitmesi lazım ! ✓ Paulista: Yaşlı ve kronik. Neymiş adam çok karakterliymiş sakatken bile oynayıp aldığı paranın hakkını vermek istiyormuş .PALAVRA , Madem o kadar karakterli gitsin dizi de filmde falan oynasın ! bizde işi yok. Adam koşamıyor ya koşamıyor siz ne anlatıyorsunuz. Ayrıca hiç güven vermiyor onun da acilen Gitmesi lazım ✓ Joao Mario : Aldığı paranın kuruşunu hak etmiyor. Adamın mevkisi yok bildiğin şaka gibi. Hiç bir yerde oynayamıyor. Hem el frenliği yaparak oyunu yavaşlatıyor ve hem de çok ağır. Ne çalım atabiliyor ne de dribling yapabiliyor. Bunun yaptığını altyapıda ki herhangi bi kardeşimiz de yapabilir bence. Bir de dünyanın parası verildi buna. Neymiş ucuza Henry bulsak almayacak mıyız ? Alamayacaksın kardeşim bu adam Henry mi , kanat lazım gitmişler Orta Saha(!) almışlar. Gerçi ondan da emin değiliz . Acilen Gitmesi lazım ✓ Rashica : Konuşmaya gerek yok zaten. Refika teyzemiz ne orta açabilir, ne çalım atabilir, ne araya pas atabilir, ne dribling yapabilir. Kısacası maşallah elinden de ayağından da hiçbir iş gelmiyor. Zaten gidici. Önceki haberde mevcut. ✓Muci (Belki Kalabilir) : Bu adama 10 milyon verdik ve şuan oynatmıyoruz. Sebep kötü topçu. Belki iyi oyuncudur ama sistem oyuncusu. Tek başına ne yapsın adam. Belki kiralanabilir oynayıp performans gösterebileceği bir takıma. Yedek olarak da kalabilir tabiki. Mecbur parasını çıkarmak zorundayız. ✓ Chamberlain : İngiltereden takımlar ile görüşüyor. Çoktan gitmesi lazımdı. Yakında fesih yapılır. ✓ Al-Musrati : Konuşmak istemiyorum, çünkü çok ağır konuşurum. Bu elemana da 12 milyon bayıldık , verim aldık mı ? TABİKİ DE HAYIR ! Aşırı yumuşak bir oyun tarzı var ayrıca yanındaki adama pas atma dışında bir vasfı yok. Transfer olduğunda "güç" diye paylaşım yaptılar adamın ben bir kere gücünü görmedim. Verilen paraya yazık ✓ Amir Hadziahmetovic : Zaten ayrılmak istiyor , hem taraftar baskısı hem de oynayabileceği bir takıma gitmek için. Asıl karakter böyle olur. Yakında zaten kendi ayrılacaktır ✓ Onana : ÇÖP ✓ Tayyip Sanuç : Bir Anadolu takımına gitmesi bekleniyor. Burak Yılmaz'ın Kasımpaşa'ya almak istediğini duydum. ✓ Solskjaer : Beşiktaş'ın hocası olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Tabii kadronun da etkisi var ama Hocanın bu mental ile sağlıklı bir takım oluşturması beklenemez. Bu takıma ligi ve Beşiktaş'ımızın büyüklüğünü bilen, yeni bir kan lazım.Şenol Güneş'in de ismi geçiyor ama çoğunluğun istediği isim belli: -ALİ RIZA SERGEN YALÇIN Kimse bana yok o çabalıyor, yok şu savaşıyor demesin. İzlediğimiz rezil oyunun hiçbir açıklaması olamaz. Gerçekten yazık ya çok yazık. Verilen emeklere , stada izlemeye gelen taraftarlarımıza hiç mi acımıyorsunuz. Bu adamlar hem içerde hem deplasmanda, ne yağmurda ne karda takımını yalnız bırakmıyorlar.Bu rezil herifleri ve oyunu izlemek için mi ? Bu yönetim kaç aydır görevde ? Söyleyeyim yaklaşık 8-9 aydır yönetimin başındalar ! Peki ne yaptılar bu süreçte onu sorgulamamız gerekiyor. Tamam Abraham'ı ve Orkun'u aldın birşey demiyoruz. Fakat bu takımda yıllarıdır kanat yok anlayabiliyor musunuz , KANAT YOK ! Zaten başından gönderilecek isimler ve takviye yapılması gereken mevkiler belliydi. Adeta bağırıyordu. Peki siz ne yaptınız sabır edin dediniz , Biz sabır ettik ve sonuçları görüyoruz. Daha hazırlık maçlarında takımın hali ve ruhsuzluğu ortadaydı. Neden müdahale etmediniz ! Vadettiğiniz vaatleriniz neden yerine getirmiyorsunuz. Avrupa Ligi'nden elendik bunu mu bekliyordunuz. Harekete geçmek için.Bu takıma yapılması gereken transferlerin mevkilerini de birazdan yazacam. Uzatmak istemiyorum şuan herşeye rağmen Konferans Ligine odaklanmak zorundayız ! |